tirsdag 10. august 2010

Te og racerbiler.

Rare kombinasjoner del II. :)

7 kommentarer:

 1. Briobilen har Magnus også :) Kjempestas! Ü

  SvarSlett
 2. Ja, er den ikke kul? :) Elsker Brio sine retroleker! Idag har jeg pakket og gjort klar pakken din, så den blir sendt i posten imorgen. :) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Åh! Chai latte er bare noe av det beste jeg får. Nå ble jeg skikkelig fysen. hehe :D stilige bilder! Ha en kjempeflott kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Chai-te er herrrlig. :) Hadde mange forskjellige typer på danskebåten, synes boksene var så fine. :) Ha en fin kveld! Klem. :)

  SvarSlett
 5. Skikkelig kult da!

  Meinte eg la igjen ein kommentar i går eg, men kanskje det skjedde nåke feil...

  Det va jaffal kjekt at du blei inspirert av Købeninnlegget mitt :o) Ser du fant forskjellig du og da! Eg har skreve litt om Købenguide i forrige innlegget mitt, for det va ei så bur i Køben så har laga guide ser du. Kikk gjerna innom, og ellers ha ein finfin kveld :o)

  SvarSlett
 6. Kjempefine farger og kombinasjoner! Teboksen var jo innmari stilig da. Fin blogg du har, her var det mye spennende så jeg legger meg til som følger hos deg, jeg :-D ha en god kveld!

  SvarSlett
 7. Namaste: Kikker gjerne innom! De stoffene du hadde fått tak i var jo helt utrolig fine. Ble så grønn av misunnelse at du aner ikke. ;)

  Kjempekoselig at du vil være følger, Mollie. :)

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Sheneligans!

  SvarSlett