onsdag 4. august 2010

I heart København.

Denne uka har vi vært en snartur i København. Turen ble tatt litt på sparket, men jeg hadde store planer. Shoppingruta var lagt opp og det klødde i fingrene etter litt skikkelig fargerik retroshopping. (Inspirert av blogginnlegget til Kreativ ♥ Impulsiv.) Dessverre gikk bussen fra oss, og ettersom jeg hadde glemt å skrive ut kartet, måtte det bare stå til. Jaja, jeg fikk ihvertfall siklet på litt snadder på en av mine favorittbutikker; Urban Outfitters. Smugtittet litt på Tut og Bissen og på Plint fikk jeg kjøpt noen herlige skjeer fra Rice. Der fikk jeg også lov å knipse noen fargesprakende bilder. :) Matmessig var turen særs vellykket, deilig biff begge dagene, og knallrosa, alkoholfrie paraplydrinker til mor. Slettes ikke verst! Dessuten har jeg fremdeles en god grunn til å dra til Køben snart igjen, den shoppingruta har jeg nemlig bestemt meg for å gjennomføre!

4 kommentarer:

 1. åå. Elsker København. Vil tilbake...
  Får se om ikke det blir en tur snart. Tror London kaller først.

  SvarSlett
 2. Ja, København er helt fantastisk! Kunne godt tenke meg noen dager der og en hel pengesekk til shopping. ;) London er ikke så verst det heller! :D

  SvarSlett
 3. Takk for fin kommentar hos meg.ÅÅ..jeg bare digger køben.Bodde der for en stund tilbake. lenge siden jeg har vært der nå. Kjenner jeg savner en sykkeltur rundt i byen gitt. Finfin butikk!

  Liker godt bloggen din også forresten!

  SvarSlett
 4. Bare koselig vettu. :) Hadde jeg ikke hatt mann og barn hadde jeg nok studert et år eller to i København. Jeg er ganske hjemmekjær, så hadde nok ikke turt å reise så langt vekk, men Købehavn hadde jeg nok klart! :) Utrolig koselig by, reiser dit et par ganger i året, og nyter det hver gang. :)
  Kjempekoselig at du liker bloggen min!

  SvarSlett