fredag 13. august 2010

En liten hemmelighet. :)

Jeg elsker brunt og orange! Særlig sammen, og særlig i form av tekstiler. Derfor elsker jeg også tekstilproduktene til Småfolk, Roommate og Ferm Living. Putene og sengetøyene deres er hjertelig velkommen i mitt hus. De er også til stor inspirasjon, og jeg har simpelthen gått hen og bestilt mine egne tekstiler! Iiih, får helt hjertebank av tanken, og gleder meg sånn til de kommer i posten! Foreløpig har jeg bare bestilt to mønstre, og ikke så mange metrene, men jeg håper det er nok til å prøve meg frem med litt sying av retro barneklær. Blir spennende å se hvordan de blir, er det god kvalitet håper jeg å få designet litt flere mønstre etterhvert. Hvem vet, kanskje de havner i Eplabutikken min som snart åpner. :)
Sengetøyet med blomster på har jeg kjøpt av Rikke fra den fantastiske bloggen Fargesirkelen. Det brukes som gjestesengetøy, for øyeblikket til svigermor. :) De søte klærne er Isak sine, og er noen av mine favoritter. Rutete snekkerbukse og søt genser med rever og sopper på. Kan det bli bedre?

Ha en fin kveld, alle sammen! Her står vinduer og dører åpne og frisk sensommerluft fyller stuen. Livet er herlig!

3 kommentarer:

 1. WOW, å kult! Så flink du er :)
  Kjempekult med EPLA butikk med egne produkter som har egne illustrasjoner. Er det lov å spørre hvor du har bestilt tekstilene? ...det er kanskje hemelig...;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk. :) Er veldig spent! Jeg har bestilt dem på spoonflower.com :)

  SvarSlett
 3. Takk! Så gøy,-dette må jeg sjekke ut;)

  SvarSlett