torsdag 1. juli 2010

Danmarkstur! :)Denne uka har vi vært tre herlige dager i Danmark. Vi har kjørt stor båt, bodd på Reef Hotel & Resort, badet dagen lang og spist god mat. Været var topp og eldstemann var i lykkerus over å ha møtt Nysgjerrige Nils ombord på båten. For mor var gater stappfulle av interiørbutikker og morsom streetart en høydare. Det ble ikke så mye shopping, men litt eyecandy er alltid moro likevel. En liten kanin til minstemann, Nils-figurer til eldstemann, puslespill til begge og søte postkort til mor kom likevel med i bagasjen. 

Bildet over viser en litt sliten, men veldig fornøyd eldstemann. Det er litt blurry, men jeg liker det så godt likevel. Det er nemlig ikke så lett å ta bilde av en veldig aktiv hjerteskatt, men han er like vakker fordetom. :) 

Og som alle andre ferier jeg har vært på, er noe av det beste med det hele å komme hjem igjen. "Borte bra, men hjemme best" er så absolutt er ordtak som passer meg. Jeg elsker å krype opp i sengen min, tulle dyna mi rundt meg og tenke på alt det morsomme vi har opplevd. Særlig fint er det å komme hjem når det ligger spennende ting i postkassa og venter. Denne gangen var det spesialvevde navnelapper som skal få pryde tingene jeg syr fremover! Moro!

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder av guttene dine! så skjønne de var!
    .. og de navnelappene var stilige.. kan jeg spørre om hvor du har kjøpt de? tenkte å bestille noen slike jeg også:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk! :) De er noen sjarmører. Hihi!

    Navnelappene har jeg bestilt på www.minanamnband.se! :) Utrolig morsomt å ha egne navnelapper på ting. Tror man kunne lage helt egne design der også. :)

    SvarSlett