fredag 25. juni 2010

Mitt første lappeteppe!

Idag har jeg sydd mitt første lappeteppe! Eller, det vil si, hvertfall i nyere tid. Jeg mener å huske at jeg sydde et lappeteppe til mamma´n min for mange herrens år siden, nemlig. Uansett, denne gangen var det sengeteppe til Filip som stod for tur. Som vanlig ble jeg hekta, klarte ikke slutte, og sitter igjen oppe til alt for sent og blogger om ja, nettopp dette lappeteppet. Helt ferdig er det ikke, det mangler nemlig bakstykke, men det får vente til en annen dag. Stoffene jeg har brukt er en god miks av stoffer fra Kina, USA, Panduro og den fine, gamle duken min som dessverre måtte bøte med livet etter at den hadde fått noen stygge flekker som ikke ville gå av i vask. Lappeteppemekkingen ga mersmak, så man skal ikke se bort ifra at det dukker opp ett i hvert rom her i fremtiden. Det er så fort gjort, utrolig sjarmerende og herlig tilfeldig!

Ha en fin natt, alle sammen! :)

3 kommentarer:

  1. Wow. vilket jobb du har lagt ner på dett. Ser jättefint ut. Så kul att få använda något som man har gjort själv. Kul. =)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for kjempekoselig kommentar! :) Er som du sier kjempegøy å bruke ting man har laget selv, og som man har lagt ned litt tid og krefter i! :)

    SvarSlett
  3. Forresten utrolig fine bilder på bloggen din! :)

    SvarSlett