onsdag 28. juli 2010

Tilbake til barndommen.

Da jeg var liten reiste jeg på tur med mamma, pappa og søsknene mine til Frankrike. I Frankrike spiste vi "pinner" dekket av sjokolade. Jeg husker det så godt! På Outland har de slike pinner, og de smaker like godt fremdeles. Pocky heter de, og er dekket både av jordbær og sjokolade. I tillegg har de Lego i løsvekt. I de friskeste fargene man kan tenke seg. Jeg blir glad av fargerik Lego. Så glad at jeg kan finne på å lage smykker av dem.

Det kule kruset er forresten fra Designtorget, og nei, det er ikke ødelagt på ordentlig. ;)

3 kommentarer:

 1. he he ;) Vi er på mimrestadiet for tiden ;) Artig :)Gutten min ( 13 år ) har dilla på outland ! Han kjøpte seg pac man brus sist han var der ;)Er med jeg også da , blir noen blader på meg og ;)
  Den koppen du har der er bare så kul ! ;)

  SvarSlett
 2. Pocy er så godt og det er veldig vanskelig å stoppe når man har begynt å spise dem. :) De minner meg om da jeg var student i London. Vi spiste sånne hele tiden. :D Koselig med mimring.

  SvarSlett
 3. Hihi, ja, hele pakka forsvant på rappen! :) Kjempegodt! Og pacmanbrus er jo helt sjef! :) Her i huset har mannen dilla på pacman, så han var jo helt i hundre da jeg fant den brusen der! ;) Mimring tilbake til barndommen er helt herlig!

  SvarSlett