tirsdag 9. november 2010

Vernissage!

utstilling

utstilling2

Da var de første sniktittene fra lørdagens utstilling klare. Vi fikk ikke tatt så allverdens mye bilder, og de som ble tatt var ikke så allverdens bra heller. Mye refleksjon og litt hektiske omgivelser ga vel ikke helt grobunn for de fineste, fotografiske mesterverkene, men vi prøver igjen en annen dag! Kakene øverst er det Ragnhild, en god venninne av meg som har laget. Hun er en fantastisk konditor, og kakene smaker akkurat så godt som de ser ut. Bildene under er tre av mange bilder som ble stillt ut. Løven til venstre har min kjære laget, han er helt utrolig flink til å lage morsomme karakterer og virkelig fange personligheter på en leken måte! Er fryktelig misunnelig på den egenskapen! Kaffekanna og kaffekoppen er det jeg som har laget, og i bildene skjuler det seg en liten historie. Kaffekanna har nemlig fyllt hodet til kaffekoppen med glovarm kaffe, ikke rart man blir litt ilter da. ;) Vi hadde en helt fantastisk dag, med besøk av mange kjente og ukjente, og avsluttet det hele med en påspandert natt på Plaza fra svigermor. Ikke verst! :)

7 kommentarer:

 1. MMM :) De kakene der var jo fine. Og bildene fantastiske ! Jeg liker de lekne uttrykkene deres ;)Blir så glad av å se på bildene deres :)

  Ha en fin dag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. ...Dette var skikkeige gomlekaker..
  Herlige bilder..

  Noen innlegg under her var det bilder fra et barnerom..
  DIGGER

  Den lilla lampa var fantastisk..Det var også sengetøyet og den knall gule telefonen.
  HERLIG :)

  Ha en finfin dag

  -Ida Susanne

  SvarSlett
 3. Dere er så dyktige!! Bildene ser kjempeflotte ut. Skal prøve å få dratt på utstillingen og gleder meg til å se flere bilder her :) Klem Annika

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått vernissage! Så fine bilder! Kommer de for salg i eplabutikken din også?

  SvarSlett
 5. Gratulerer med overstått! Både bilder og kaker ser veldig bra ut. Håper å få med meg utstillingen før den er over. Og gleder meg til det blir lagt ut bilder i eplabutikken. Tipper de får meget raske bein å gå på! :)

  SvarSlett
 6. Nå må jeg skamrose litt, dette var jo en helt fantastisk fin blogg! Så estetisk! Utrolig kul heading, og plakatene er rett og slett fantastisk fine. Flinke deg! Jeg fant deg via godord på Namastes blogg, det pleier å være et kvalitetsstempel. Jeg hiver meg såklart med som følger, så jeg lett finner tilbake til deg igjen. Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 7. Gratulera såååå masse!
  Dåkke e så flinke begge 2 altså!

  Bildene e fine i dei Ikearammene, men har tenkt å prøva å finna ei brukt så eg kan male te mitt :o)

  Håpe du klare å gleda deg øve utstillingen på tross av det andra.
  Tenke på deg

  SvarSlett