søndag 21. november 2010

Stor nyhet!

eplaplakater

eplaplakater2

Til alle dere som bor på andre kanter av landet, eller som rett og slett ikke har mulighet til å få med dere utstillingen vår - nå ligger de fleste plakatene i Epla-butikken! Her har dere en gylden mulighet til å sikre dere en limited-edition plakat, håndnummerert og signert, og kun i et opplag på 50 eksemplarer! Tanken bak plakatene er at de både skal være dekorative og lærerike, og de er retroinspirert i både uttrykk og fargebruk. Ta en kikk, dersom dere har lyst, og kom gjerne med tilbakemeldinger! Både ris og ros er velkommen! :) Noen plakater mangler ennå, men de kommer i løpet av noen dager.

PS: Det er fremdeles ikke for sent å få med seg utstillingen vår! Den blir stående i lekebutikken og utstillingslokalet Leker og mer på Årvoll Senter i Oslo helt frem til mandag 29. november! Verdt å ta en tur for de som har lyst!

7 kommentarer:

 1. Spennende!!!
  Skal absolutt ta meg en titt :)
  Digger plakatene!!

  SvarSlett
 2. Kjempefine plakater! Min favoritt er nok blomsterdager. Fargene, retrofølelsen og designet i sin helhet, flott utført!!

  SvarSlett
 3. Så kule plakater altså! Skal sjekke de ut :-) Kjempekult med kort også syns jeg da. Kanskje det hadde vært noe også? Designet er jo bare TO-DIE-FOR, veldig veldig kult! Gratulerer :-)

  Hilsen fra Mollie

  SvarSlett
 4. Fine plakater! Og vips så er en blomsterdager-plakat på vei hjem til meg. :)

  Har forresten en liten ting til deg inne hos meg. Ta den hvis du vil ha den!

  SvarSlett
 5. ajaj..løper inn i butikken for en titt (eller et kjøp)"!

  SvarSlett
 6. Wow, så mye fint. For et talent du er! Og så de ringene, da. Nå må jeg skrive ønskeliste til mannen min...
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 7. utrolig stilige produkter du har! Digger stilen. :)

  SvarSlett