tirsdag 16. november 2010

Snille blogglendere!

tofler

Jeg har egentlig alltid vært en ganske stille og sjenert person. Jeg er ikke festens midtpunkt, og trives egentlig med det. Jeg er ikke så flink til å snakke, og engster meg nok i overkant mye over hva andre mener om meg og mine meninger. Å skrive derimot, har jeg alltid vært glad i. Som liten skrev jeg så lange stiler når jeg fikk norsklekser at mamma til slutt måtte jage meg i seng. Jeg skrev ut notatbøker på null komma svisj og drømte om å bli journalist. Jeg skrev egne bøker på mammas gamle skrivemaskin og lagde illustrasjoner til. Jeg designet til og med egne frokostblandinger. Mitt valg av yrke er kanskje ikke overraskende, hvertfall ikke for de som fulgte med på oppveksten min. Mamma har alltid vært kreativ, og gjort mye kreative ting med oss barna. Det ble mange timer rundt bordet med lim, maling og annet snacks fra Pandurokatalogen, og det sitter godt i ennå. Dette er barndomsminner jeg husker og setter pris på, og som jeg gjerne vil overføre til mine egne barn. Jeg bestemte meg for å starte en kreativ blogg for snart et år siden, og jeg oppdaget raskt hvor mye morsommere det var å lage ting når man kunne vise det frem etterpå. Og ikke nok med det; Jeg begynte etterhvert å få koselige kommentarer fra kjente og ukjente. Det var en utrolig flott opplevelse, og ga meg virkelig et spark bak. Jeg føler også at jeg har fått en liten selvtillit-innsprøytning etter min entré i blogglandia. For maken til snille, gavmilde mennesker har jeg aldri møtt! Det vanker alltid et godord, og jeg setter pris på hvert eneste ett!

Ett av disse menneskene er søteste Namaste. Hun har alltid et rørende ord på lager, og sprer om seg med positivitet og friske farger. Da hun i en kommentar skrev at hun var FAN av meg, og ønsket seg en Sheneligans-plakat, klarte jeg ikke la være. Jeg har aldri hatt en fan før, og bare måtte sende henne en liten overraskelse i posten. Hun insisterte på å sende en overraskelse tilbake, og det kunne jeg selvsagt ikke takke nei til. Og det er jeg glad for! Noen dager senere dumpet nemlig disse herlige tøflene ned i postkassa mi, sammen med et herlig mobiletui! Tøflene passet perfekt og gikk rett hjem både hos meg og mini! :) Tusen, tusen takk, Namaste! Du er en knupp!

Igår da jeg sjekket mailen min hadde jeg også fått en koselig mail av dama bak den herlige bloggen, Siv og de søte små. Hun ville gjerne låne noen bilder fra bloggen min, og det fikk hun selvfølgelig lov til. Like etterpå la hun ut et innlegg der hun hadde skrevet så masse fint. Jeg har blitt skikkelig sippeguri etter jeg ble mamma, og må si jeg ble helt rørt av det koselige innlegget! :) Ta en tur innom bloggen hennes, den er verdt en kikk!

Helt til slutt vil jeg takke alle og enhver som er innom, enten dere etterlater dere spor, eller ikke! Dere inspirerer og gir meg energi! :) Han en fin kveld, alle mann!

9 kommentarer:

 1. Kjenner til det med å være sippeguri etter å ha blitt mamma ja, snufs...

  Morsomt å lese det du skriver om deg selv, kjenner meg igjen i mye av det. Spesielt det med skrivingen som barn. Og du har helt rett, det er så uendelige mange gode mennesker rundt om kring på de forskjellige bloggene, så mange inspirerende og dyktige folk. Det gir så mye tilbake å blogge. Jeg syns bare det var utrolig koselig å skrive om deg, jeg gjorde det bare fordi jeg syns det du lager og gjør er dritkult! Noe jeg syns andre burde få se.

  Tusen takk for gode ord om bloggen min.

  Sender deg en storstor klem:)

  SvarSlett
 2. Dette du skriver om deg selv her, aller først i innlegget, hadde ikke jeg trodd.

  Designet egen frokostblanding - den uventet!

  Det er en glede å følge bloggen din.

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 3. Den oppveksten kjenner jeg med skremmende mye igjen i, gitt... jeg ble faktisk journalist, men kan trøste deg med at det ikke er et så attraktivt yrke som mange tror. Mest stress og mas i våre dager, det er de færreste som får lov til å sitte i timesvis og skrive og skrive. Så det var nok du som du valgte riktig!

  Jeg er ganske ny i bloggverdenen - men her har jeg tenkt til å bli. Det gir bøttevis med idéer å lese om alle andres prosjekter og inspirasjon til å lage sine egne. Jeg har i alle år følt meg som en raring med alle "dillene" mine - og plutselig har jeg oppdaget et univers hvor alle er like rare som meg : D

  Hilsen Frøken Grønn

  SvarSlett
 4. Yrkesvalget ditt e fullt forståelig ja, og eg kjenne eg e litt misunnelig på at du får jobbe med "hobbyen" din. Eg kjenne at eg burde finne et yrke som eg kan få utfolda kreativiteten min litt mærr :o)

  Heilt enig om det du skrive om bloggingen og. Eg e uhyre positivt overraska, og det gir meg faktisk møkje glede og et spark i ræva te ferdigstillelse av prosjekter. Ikkje minst var det ein glede å finna ein heil verden av sånne som meg sjøl som God som grønn skrive her.
  Eg har nemlig te nå vore ganske så aleina om det i min omverden, og det e deeeeeiligt å endelig finna likesinnede ;o)

  Så kjekt at tøflene passte og da. De har ein tendens te å tilpassa seg foten, men om en har veeeldig små eller store bein... Kunne nesten ikkje spørr om skostr din vettu :o)

  Det e forresten mange som e innom hos meg og ser eg, uten å legge igjen kommentar. Me e alle forskjellige, og det må værr lov. Eg meine at hvis en har nåke fint å sei om nåken, så koffår ikkje barra sei det? Du såg nok av tilbakemeldingene på innlegget mitt at eg ikkje e den einaste FANen din ;o)

  Ha ein aldeles strålande dag, du strålende!

  SvarSlett
 5. Jeg har raskt blitt veldig begeistret for Blogglandia og er helt enig med din beskrivelse av hvordan all den kreativiteten og rausheten som er her er med på å inspirere og motivere til all slags egne utfoldelser.

  Jeg er også veldig glad i å skrive og det var nok det som lokket mest med en blogg. Men merker nå etterhvert at jeg får mer og mer lyst til å lage ting selv, jeg også- så nå er det ikke bare ungene som klipper og limer så papirkonfettien spruter her i huset :-)

  Namaste er en fantastisk flott og raus person- digger henne!! :-) Og nå skal jeg også sjekke ut bloggen til "Siv og de søte små". Takk for tips :-)

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 6. Det er godt når man finner sin hylle i livet, både når det gjelder jobb og andre ting. Og veldig flaks for oss andre at det ble nettopp et kreativt yrke som ble din vei, for da får vi ta del i det du skaper! Ellers vil jeg bare si at du fortjener hvert eneste positive ord som blir skrevet til deg. Bloggen din er desidert blant mine favoritter!

  SvarSlett
 7. Fantastisk innlegg.
  Du er bare herlig!
  Og må bare si at jeg er sååå imponert over deg og dine ting du lager. (Forventer ikke å få noe i posten altså, hehe. Måtte bare si at det er MANGE som elsker hva du lager!)

  Legger deg til i min bloggliste også jeg, så kan jeg følge med på hva du skriver vidre!

  Ha en fin kveld, venn.

  Klem fra An-Magritt

  SvarSlett
 8. Herleg innlegg! Enkelt og ærleg! Kjenner meg igjen i mykje av det du skriv.
  Syns du har all grunn til å få auka sjølvtilliten din - du lagar så mykje flott! Så kommentarane er velfortjent!

  Forresten knallfine kort under her!! I like!

  Klem på deg!

  SvarSlett
 9. Du e nå sjølsagt med, uansett oppslutning søte du :o) Adressa di har eg jo ;o)

  Alle pakkene blir nok ikkje som den du fekk da, for det vil ta for møkje tid trur eg :o)

  God natt og sov godt snupps!

  SvarSlett