lørdag 29. januar 2011

Glade hjul.

godhjul3

godhjul4

godhjul

godhjul2

Jeg elsker gamle trekasser! De kan brukes til så og si alt, og de gir så mye til resten av rommet. Jeg synes det er fascinerende å lese hva som står på dem, og lure på hva de har blitt brukt til og hva de har rommet. For en stund siden fikk jeg to herlige, gamle vinkasser av en venninne. De har fått plass i stua, og en av dem har blitt brukt til alle interiørbladene mine. Dem er det en del av. I helga har den fått hjul, slik at mor lettere kommer til bladene sine. Det har også den gamle tippekassa som skal stå på barnerommet fått. Tippekassene husker jeg godt fra jeg var liten, mamma og pappa brukte dem til oppbevaring i garasjen og slikt. Jeg fant en av dem på loftet til mormoren min, og måtte selvfølgelig ha den med meg hjem. Den var litt stygg i bunnen, så jeg har tapetsert den, og lakkert den. Nå rommer den Briotoget til gutta, og pynter opp i samme slengen.


I love wooden boxes! They can be used for almost everything, and are decorative at the same time. This weekend two of my boxes have gotten wheels, and the one the kids use for their toys has gotten some wallpaper in it.

12 kommentarer:

 1. Veldig fine!! Jeg elsker også gamle trekasser! Og egentlig nye trekasser også:) Vi var heldige og fant en gammel Carlsberg ølkasse når vi var i Danmark! Den skal vi ha ved i nå som vi får peis i det nye huset:)

  SvarSlett
 2. Fantastisk fin boks :) Deilig å ha styr på sine magasiner - hadde nok trengt en sånn jeg også - de fylle jo en del men kan ikke slenge dem da det er så mye fint å la seg inspirere av :)

  PS! Likte veldig godt din 'töff-töff' labelk :)

  SvarSlett
 3. Hei! Kom over din blogg hos dill og dall.... Jeg digger den! Har lagt meg til her og lagt deg til i min blogg. Gleder meg til å følge deg videre!! :)

  SvarSlett
 4. De er virkelig nydelig! Og jeg blir så glad som en sol av den solgule stolen!

  SvarSlett
 5. Så herlig trekasse. En slik står høgt på min ønskeliste. Kanskje jeg skal ta turen på vinmonopolet og spørre fint. ;)

  SvarSlett
 6. Flinke, flinke, gode vennen min!!

  SvarSlett
 7. Har også lagt min elsk på trekasser og disse var jo bare super-fine :)
  Stilig tekst!
  Klem

  SvarSlett
 8. Tippekassen har jo også en historie, din farfar reiste rundt med tippelapper for Norsk Tipping og de var pakket i denne fine kassa. Dine 2 eldre brødre fikk tippelapper av farfaren sin, som de igjen solgte på byggeplassene i nærheten. En fin inntekt for 2 små gutter i tillegg til å plukke tomflasker i grøftekanten, haha.

  SvarSlett
 9. fineste kasser!
  er så tøffe.. passer alltid

  SvarSlett
 10. Fine, den øverste var helt underbar. Enig med du, trekasser er stas.

  SvarSlett
 11. Trekasser er bare fantastisk :-) Likte særlig den Norsk tipping kassa di!

  SvarSlett