lørdag 22. januar 2011

Dagslys!


sollys4

sollys

Endelig! Og da brukte jeg anledningen til å ta litt oversiktsbilder av stua. :)

Imorgen skal vi feire bursdagen til eldstemann. 3 hele år har han blitt, og de har gått fort, samtidig som jeg ikke kan huske et liv uten ham! Dagen idag har vært en skikkelig rydde og vaskedag, men jeg har også hatt besøk av to skumle dinosaurer. Mest av alt er de skrekkelig søte, men det kan man jo ikke si høyt!

Idag har jeg også fått testa en av julegavene mine for første gang. En knall lilla håndmikser fra Bodum. Elsker den! Nå har jeg nettopp tatt sjokoladekaka ut av ovnen og det lukter helt herlig her. Hvordan den lages finner du ut dersom du klikker på "oppskrifter" lenger opp her. Den er veldig, veldig god, og melkefri i tillegg! :)


Finally a little sunlight. I took the opportunity and shot some new photos of our livingroom. Tomorrow, we´re going to celebrate my son´s third birthday! I made cake and cleaned the house while the kids ran around in their dinosaurcostumes. A little bit scary, but most of all - extremely cute! :)

9 kommentarer:

 1. Det var en ordentlig kul dinosaur. Lykke til med feiringen!

  SvarSlett
 2. Så vidunderlige bilder. Og deilig, deilig lys!
  Og skuuuumle dinosaurer!! Du kan hilse dem og si at jeg ble veeldig redd. (Men ikke si at jeg synes de var knusbedårende også!)

  Kose deg med bursdag i morra. Barnebursdag er kaos og kos på en gang.

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Hihi! Den dinosaurdrakta er det fler som kunne tenke seg. Jeg satt og leste mens småbollene svinset rundt om kring, men nå stoppet de opp kan du tro. Tusen spørsmål om hvor man får kjøpt sånn, hvor mye den koster og hva han heter.. Kjempefine bilder. :)

  SvarSlett
 4. Fine stuebilder! Likte bildet ditt! Er spent på kva planar du syslar med!

  Håpar det blir ein fin bursdag idag - søndagsklem til deg!

  SvarSlett
 5. Vi fikk en lik (bare i knallrødt) mixmaster til jul. Eplekaken jeg laget i går ble helt superbra!

  SvarSlett
 6. hei hei. hvor har du kjøpt sofan??

  SvarSlett
 7. Takk :) husker du hva den het ?

  SvarSlett