fredag 21. januar 2011

Frustrasjon!

stueny3

stueny2

stueny4

stueny

Jeg er så lei vinter! Er jo klin umulig å ta fine bilder med så elendig lys! Stua vår og spisekroken har fått en liten oppfriskning, men jeg sliter noe veldig med å ta dokumentere det. Hjelper ikke at Photoshop tuller med fargene mine heller, og at jeg er for lat til å krangle tilbake idag. ;) Heldigvis er det ikke lenge til våren, og den uka her har det vært skikkelig vårvær her jeg bor. Det gjør meg glad, glad, glad. Våren er min absolutte favoritt, ingen over, ingen ved siden. :)

Tallerkenhylla fikk jeg av en venninne tidligere i vinter, og den ble først malt mintgrønn før den nå har blitt svart. Lampa, og noen fine nye spisestoler har jeg fått fra min morsmors hus. Spisestolene er helt makne de blå vi hadde der før, elsker den typen! Fine å se på og gode å sitte på! Putene i sofaen er fra diverse steder, blant annet Plonka sin butikk på Epla. Idag har jeg også vært på IKEA, fått kjøpt kuskinn til gulvet (bilder av det kommer en annen dag), og litt rammer og slikt. Bildet over sofaen har jeg laget, og er begynnelsen på noe min kjære og jeg koker ihop. ;)

Ønsker dere alle en riktig god helg!

10 kommentarer:

 1. herlige farger!! Og den lampa - akkurat en slik har jeg stående hjemme hos mor og far, og kaaanskje får jeg den i hus denne helga. Den er fin!

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Syns det var veldig fine bilder jeg! Kjempemorsomt bilde du har laget! Fikk lyst til å tegne sånn selv. :-) Gleder meg til å se hva dere lager! God helg!

  SvarSlett
 3. Å, har du fått deg sånn kul lampe du også! Det er mitt jaktobjekt nr 1 den kommende loppesesongen. :)

  SvarSlett
 4. Synes bildene var bra jeg! Herlig lampe, vilde og puter. Kjempekule.

  SvarSlett
 5. Ooooh, så godt å komme inn til deg. Dårlig lys eller ikke. Jeg elsker bildene dine.
  Jeg vil hjem til deg og krype opp i sofaen og bare titte meg rundt og bli iiiinspirert!

  Ha en deilig helg, du vakre!!

  SvarSlett
 6. SÅ herlige bilder! Liker kjempegodt fargekombinasjonane. Pusler i litt samme skalaen i heimen vår også for tida så dette var virkelig inspirasjon:)

  Har lik den tøffe lampa di. Gler meg til å få den opp i stua når vesleguten har kome ut av "rive ned"- perioden sin!

  Ha ei fiin helg!

  SvarSlett
 7. Det ble jo knallfine bilder (selv om jeg er enig i det der med lyset nå for tiden..)!
  Helt herlig uglepute, og det gule frisker sånn opp. I like!

  SvarSlett
 8. Du tar veldig fine bilder du ;) Jeg sliter også med lyset, og bildene mine blir så uskarpe ( irriterende)Herlige glade puter du har i sofaen :) Gøy at dere koker sammen nye bilder dere to , vi har hatt en liten "fotochoot" her hjemme i dag . Så gøy å ha noe felles ;)

  Ønsker deg ei fin helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 9. Jeg ønsker også våren velkommen! Nå har vinteren vart mer enn lenge nok for min del. Jeg synes bildene dine ble kjempefine jeg :-)

  SvarSlett
 10. Enig med deg, våren er den ulitimate årstiden! Og jeg gleder meg sånn!!! Bar asfalt, småsko, sykkel.... og sooooool! Sukk...

  Men selv om ikke våren er her riktig enda, hjelper det med litt spreke farger. Jeg har fått helt dilla på gult, og digger den solgule Plonka (tipper jeg) puta! Den blir man jo glad bare av å se på! :-)

  Ha en strålende helg, våren kommer om ikke så veldig lenge:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett