søndag 12. desember 2010

Katter fra Kristiansand.

lussekatter

Idag har vi hatt besøk langveisfra. Helt fra Kristiansand faktisk! Ganske sprekt synes jeg, å kjøre tur-retur på en dag, med to barn i baksetet. Det var svigermor, min samboers søster og hennes to barn som kom på besøk til oss. Gjensynsgleden hos de små var ubetalelig, og det var herlig for oss at de både hadde med middag og lussekatter til oss! :) Imorgen er det Luciafeiring i barnehagen, og da passet det seg veldig fint at svigermor hadde bakt hele tre poser med lekre, gyldne, melkefrie snurrer. Én positiv ting med å ha allergibarn er jo at man blir veldig dreven på bakinga, men det passer meg innmari fint å slippe å finne frem forkleet akkurat ikveld. :) Nå henger de hvite klærne over stolen på kjøkkenet, og sølvkransen glitrer i kjøkkenlyset. Julestemningen begynner virkelig å sige inn, og barna er så inderlig vakre der de ligger og sover søtt.

Idag fikk eldstemann lov til å trekke vinneren av Adventslotteriet. Det ble ingen ringere enn

Gåsa!

Denne jenta er den fantastisk flinke konditoren som laget kakene til utstillingen vår, så det var utrolig moro at hun vant en plakat, synes jeg! :) Virkelig en fantastisk flott jente som alltid har noen gode ord på lager! Hvis du ennå ikke har meldt deg på lotteriet, er det fremdeles to premier som skal deles ut. Den ene blir trukket neste søndag, altså fjerde og siste søndagen i advent, og den andre blir trukket på lille julaften. Meld deg på her.

Ha en riktig fin søndag, alle sammen, og måtte uka bli god!

Ps: Vil bare takke for alle støttende og gode ord på mitt forrige innlegg! Jeg bestemte meg for å hoppe i det, så nå ligger boken min på Epla! :)

5 kommentarer:

 1. Så koselig med besøk , og så hadde de med seg så mye godt. De var veldig fristende må jeg si :)Gratulerer til den heldige vinneren ;)
  Ønsker dere en fin uke som kommer :)

  Hilsen ei som elsker gjærbakst :)

  SvarSlett
 2. Jeg måtte bare innom for å si tusentusenTUSENtakk for den fine plakaten som lå og ventet på meg på postkontoret (litt vel lenge...) Den er fantastisk, og pga den har jeg bestemt meg for julegave til størstejenta. Hun må nemlig få overdelen sin til ikeakjøkkenet, så skal jeg se om plakaten kan få plass i midten der, eventuelt ved siden av.

  Skal vise den frem når den er i ramme og ordentlig på plass. SUPERHAPPY!

  SvarSlett
 3. Hei venn. Bare lån bildene du.
  Jeg sender deg en mail med de jeg tok, uredigerte også jeg. Så har du litt å velge mellom.

  Loveju!!

  SvarSlett
 4. For en herlig og fargerik blogg du har! Jeg måtte legge meg til som følger med en gang :-)

  PS: Den kjærlighetslappen fra samboeren din var jo bare dødsbra, hahaha!

  SvarSlett