søndag 5. desember 2010

Kreativitet og kjærleik.

kontor4

kontor3

kontor2

kontor

Et innlegg litt utenfor alle juleinnleggene, men det gjør kanskje ikke så mye? Godt med litt forandring, tenker jeg. Dette er uansett en liten premiere, kom jeg på, for jeg har aldri vist frem arbeidsplassen min før. Kanskje fordi skrivebordet alltid er en lagringsplass for papirer, rene klær fra tørketrommelen og alt annet fiksfakseri som ikke får plass andre steder. Si meg at det er sånn det pleier å være? ;)

Idag har den rett og slett fått seg en skikkelig shining, og jeg har i tillegg fått opp hyllene som har stått og ventet her en liten evighet. Den ene er den ufattelig kule krydderhylla jeg kjøpte på bruktmarked i byen, jeg elsker den! Puta i stolen, kaffekanna og bladholderen under skrivebordet er loppisfunn. Meieriboksen fant jeg liggende forlatt ute på en av mine trilleturer, den ble med hjem, fikk en vask og fungerer nå som boks for regninger og andre viktige papirer. Tapetene mine har fått plass i oppbevaringsrør fra IKEA, og veggen er tapetsert med inspirasjon, barnemalerier, bilder og ikke minst en liten kjærlighetshistorie. Samboeren min ga meg nemlig en lapp da vi var nyforelska der han spurte meg i ren fjortisstil om jeg ville være kjæresten hans. Svaralternativene var ja og nei, og under står det skrevet at om han fikk nei, så køddet han. Knisfnis. Er det rart jeg smeltet? Jeg ga ham selvfølgelig et stort, saftig kryss i ja-boksen! :)

Idag er det andre søndag i advent, og da er det selvfølgelig tid for adventslotteri igjen. Den heldige vinneren denne gangen er... Tamtamtam!

Almapalma!

Send meg plakatønske og adresse på sheneligans@gmail.com, så får du snart en overraskelse i posten!

Ha en superfin søndag videre!

15 kommentarer:

 1. så utroli stili da!!!!

  SvarSlett
 2. Deilig variasjon spør du meg, og den lappen var jo bare helt fantastisk søt! Arbeidsplassen ser ut som en drøm, og ja, det er akkurat sånn det skal være. Er omgitt av rene brettede klær, klementinskall og annet i dette øyeblikk:) Ha en super kveld!

  SvarSlett
 3. For ein inspirerande og flotte arbeidskrok du har. Smelta heilt for kjærlighetshistorien dåkkas :o)

  Håpe du har hatt ei fine helg!

  SvarSlett
 4. Her var det ordning och reda:) Gode ideér for oppbevaring-lurer på om jeg låner ideén om tapetoppbevaring i IKEA-beholderne, det var jammen lurt:) Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 5. du er rå, Eli:) tøff arbeidspult:) fiine postkort/bilder og übersøtt "vil du bli sammen med meg"-brev. og (mel)hyllene var jo det kuleste. wow,-)
  -e

  SvarSlett
 6. Åååå for en fin arbeidsplass! Vi har shinet litt på kontoret her hos oss også, men ble nok ikke like fint som hos deg.. :-) Genialt å oppbevare tapeter og gavepapir i de pose-stativene fra IKEA! Aldri sett den ideen før.
  Supersøt kjæreste-lapp!

  SvarSlett
 7. For en utrolig kul og fin og kreativ og gjennomført og og arbeidsplass! Og de krydderhyllene... Og fargene.. Ja, deilig med litt annet enn jul også:)

  Klem

  SvarSlett
 8. Vakreste arbeidshjørnet ever!!
  Den bli-sammen-med-lappen var bare så sjarmerende! Hadde helt klart smeltet jeg også.

  Herlig!!

  SvarSlett
 9. Her var det myyyye fint å hvile øyet på! Kan tenke meg du får inspirasjon av å kokkelere her:)
  Falt for den lappen jeg også <3

  SvarSlett
 10. Så fint sted å hente inspirasjon :) Utrolig denne lappen han skrev til deg :) Jeg har en lapp i lommboka mi som mannen min skrev på for 22 år siden ;) Det er adressen hans på et tyggispappir :) Vi er ennå sammen og godt gift !

  Ønsker deg en fin uke som kommer :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 11. Så herlig herlig og frodig arbeidsplass! Melhylla gjorde virkelig prikken ove ì`en!! Superfin!
  Her må man jo virkelig få til å være kreativ!
  Ha en glad dag og bare fint med litt annet enn typiske juleinnlegg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 12. Kjempefin arbeidsplass!! Herlige fargar og ryddig og fin. Er absolutt best for kreativiteten min å ha det ryddig, men hobbyrommet mitt er også eit rom der alt mulig blir slengt inn desverre.

  Det ser i alle fall ut som du har system i sakene her og så så lekkert med dei raude hyllene:) Genial oppbevaring av tapet og gavepapir!

  No fekk eg jammen lyst å shine hobbyrommet! Takk for inspirasjon:)

  Måtte forresten humre litt av den lappe. SØT var den:)

  SvarSlett
 13. Ojojojojoj!!!! For ein fantastisk fin overraskelse.:) Tenk at eg skulle vere so heldig å vinne, eg som aldri vinn noko som helst.:) Eg har tatt meg nokre runder i Epla-butikken din, fått innspel frå mann og barn her, men må sei det ikkje er noko enkelt valg! Mange fine plakatar!! Skal tenke litt til så sender eg deg ein epost.
  Utruleg fin blogg du har! Eg likte veldig godt arbeidsplassen din. Kunne godt tenkt meg å fått kloa i ei slik fin krydderhylle! Og du, papir og klede hopar seg opp i alle heimar, det er i allefall det eg trøystar meg med.. Men deilig er det dei gongane alt er ryddig og fint.:)
  Tusen tusen takk skal du ha ♥

  SvarSlett
 14. Gratulerer til den heldige vinneren. Misunnelig, jeg? Neeee... OK så er jeg det da!

  For en herlig arbeidsplass. Og den lappen!

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 15. Vilken fin arbetsplats du har! Påminner faktiskt en hel del om min egen, jag har också vita skrivbord med lapptapetvägg ovanför och massor av såna där ikea-"plaströr" till mina tapeter och papper. :)
  (Dessutom har jag köpt likadana keramikburkar som kan hängas på en list men inte fått upp dem än..) :P

  SvarSlett