fredag 17. desember 2010

En uke igjen...

ukeigjen2

ukeigjen3

ukeigjen... til julaften idag! Jeg må ærlig innrømme at julestemninga ikke er helt tilstedeværende. Det er et velkjent fenomen hos meg, julestemninga setter inn i september og blir liksom litt borte et sted i november. Noen ganger lengter jeg litt tilbake til barndommen, da var det jo ulidelig spennende å vente på julaften! Jeg er utrolig glad jeg har guttene mine, da får jeg liksom fremdeles kjenne litt på den spenningen , og får lov til å skape tradisjoner som kommer til å bety mye for dem i fremtiden. For jula er virkelig spesiell, og tradisjoner skal man ikke kimse av. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger min egen mor ymtet frempå om at vi kanskje ikke trengte å få besøk av nissen (les: min bror) før julemiddagen lengre, nå som alle hadde blitt voksne. Hun fikk aldri gjennomslag for den idéen for å si det slik. ;)

Dette innlegget er faktisk mitt 150., og jeg vil benytte anledningen til å ønske alle nye følgere hjertelig velkommen! :) Synes det er så moro, og setter pris på hver eneste en som har lyst til å kikke innom bloggen min. I den anledning har jeg trukket ut en følger som skal få en pakke med julekort. Vinneren denne gangen ble

Mymlen og My!

Send meg en mail til sheneligans@gmail.com med adressen din, så skal jeg sende dem så fort som mulig.

Ha en fin helg, alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i fenomenet bortkommen julestemning, men satser på det er forbigående. Håper jeg... :-)

  DIGGER den gule telefonen!!! Spraylakkert?
  Ufattelig kul var den iallefall:-)

  Ha en riktig god helg!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 2. Vakre dealjer og bilder nok en gang fra deg Sheneligans :) Nei juletradisjoner er ikke noe man skal kødde med :) Helt enig med deg :)

  Ha en fin helg :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Jeg fant en lampe på Fretex i går i samme lilla-nyalse som din, så da tenkte jeg på deg siden jeg har hatt lyst på en slik helt siden jeg så din for første gang :) Den jeg fant er en mer en pyntelampe, en lilla kule som skal ha skjerm. Fant en skjerm som passet til på en annen lampe, så den skal jeg trekke om i et passende retro-stoff på nyåret.

  Kjempeflotte barneroms-kollasjer du har laget!

  SvarSlett