lørdag 18. desember 2010

Alltid på farten.

nyttromliten
Jeg føler hjernen min aldri står stille. Den er i konstant kreativt modus. Minstemann begynner å bli stor. Han klatrer på alt, reiser seg, går rundt bord og stoler og gjør mammaen sin til litt av et nervevrak. Storebror og lillebror er verdens beste venner, og det er en fryd å se den fantastiske kommunikasjonen og samhørigheten de har allerede. Tanken er at de etterhvert skal få dele rom, og da ligger selvfølgelig ikke mor på latsiden. Samboeren min har ymtet frempå at jeg kanskje skal innrede et litt mer guttete rom neste gang. Jeg skjønner ikke hva han mener. ;) Uansett har jeg prøvd, og har slengt på med masse blått og überkul Muppetshow-tapet. Den ble til og med godkjent av mannen. Ikke fortell ham at han selv må kompensere med lilla soverom, knisfnis. :)

Jeg ser for meg at det ennå er noen måneder til dette blir virkelighet, men det er lov å drømme og planlegge, er det ikke vel? (Og det ser jeg at jeg har gjort lovlig lenge siden det plutselig er midt på natta!) God natt, alle sammen!

Tapeter og lappeteppe fra Retrovilla
Acapulcostol fra Oficina Kreativa
Seng fra Barnemøbler
Hyller og heklede kosedyr fra Sebra
Sengetøy og boks fra Blafre
Lampe fra Lysbutikken

3 kommentarer:

 1. så steike stili da!!!! D der bli et knall rom assa! Å ja du ha låv å drøm å planlegg ;)

  SvarSlett
 2. Så e så harlige snuppa :o)

  Blir heilt sikkert dritfint rom, og kjenne eg allerede glede meg te å sjå ;o)

  Eg har fått boka forresten, og den var aldeles nydelig gode du!
  Eg gir den te venninna mi som mista søstera si nettopp...

  Takk for at du e du

  SvarSlett
 3. Du har GOD smak!!
  Her har du funnet fram masse lekkert!
  Jeg drømmer om å kunne innrede rommene til ungene i alt dette, jeg også. Men å kjøpe inn til 3-4 rom, det blir litt dyrt...

  Men jeg kan jo kjøpe litt og litt. ;)
  Har nettopp fått pakke i posten fra Sprell med den blå sopp-lampa. Den skal nestminstemann få til jul. Samt ett tøy-elefanthode til å henge på veggen. Det blir flott!

  Kos deg med planleggingen.
  Klem vennen min.
  Loveju.

  SvarSlett