onsdag 23. juni 2010

Hell i uhell!
Idag var Sheneligans-mannen, minstemann og jeg på et lite ærend i byen. Som den drevne mammaen jeg er, hadde jeg selvfølgelig tatt med skift til babyen, må vite. Dessverre ble det med det ene, og akkurat den dagen bestemte lillegutt seg for å ikke bare ha ett, men TO bleieuhell. Mammaen måtte derfor ta strake veien til nærmeste butikk med barneklær, som viste seg å være Polarn O. Pyret. Jeg har gått og siklet på klærne der en lang stund, de har nemlig fått inn en hel haug med retroinspirerte godsaker som får hjertet mitt til å banke villt. Dessverre er studentlommeboka ganske raka for tiden, så det har blitt med vindusshoppingen. Idag, derimot, var det krise! Og ikke nok med det, det var også en mengde rålekre klær på tilbud! 30% prosent av, og jeg kom hjem med to kjempesøte bodyer, en sparkebukse og en liten lue. Som dere ser er Isak like fornøyd med klærne som mammaen sin! ;)

5 kommentarer:

 1. Så nydelig tøy!:) Godt å se at det faktisk finnes fint tøy til gutter også! Og Isak er jo bare superskjønn!:)
  Forresten: Hadde de liknende tøy til jenter?:)

  SvarSlett
 2. Ikke sant?! Har hatt kjempeproblemer med å finne tøy til gutter som er litt pent. Er ikke så veldig fan av Spiderman og sånne ting, så dette var helt etter min smak! (Har måtte krype til korset når det gjelder eldstemann, han elsker Spiderman! Heldigvis har ikke Isak så mange meninger om akkurat det riktig ennå. ;))

  Og ja, de har masse fint tøy til jenter der også! Masse nydelige kjoler i samme stil! :)

  SvarSlett
 3. Såherlige klær da, og en søt liden gutt du har :-) Må nesten stikke innom den butikken en dag....jeg og vil ha....
  Ha en fin kvled!!

  SvarSlett
 4. Hihi.. Heldigvis (?) har ikke vi langt utpå landet sånne fristelser i nærheten. Uheldigvis (?) har vi internett og pay pal.... Og en mamma som elsker å få pakker i posten...! hehe..
  Håper dere har hatt en fin st. hansaften!
  Eli Ü

  SvarSlett
 5. Ingrid: Ja, ta deg en tur innom! Er så mye fint atte! Ikke alt som var nedsatt, men myyye fint altså! Kunne svidd av en liten formue der. Godt jeg har selvkontroll. Høhø. ;)

  Eli: Hehe. Internett og paypal er minst like farlig! Dessuten er det jo nesten avhengighetsskapende å vente på pakker i posten. ;)

  Dere på landet har jo flotte små gårder som frister istedet! Går fremdeles og tenker på den. Dere kom videre i konkurransen, gjorde dere ikke? :)

  Vi har hatt en kjempefin st.hansaften! Håper dere har hatt det samme!

  SvarSlett