onsdag 8. juni 2011

Babysengetøy.

sengetoy3

sengetoy2

sengetoy

Da-da! Resultatet av gårsdagens syøkt ble et babydynetrekk. Jeg ble ganske fornøyd faktisk, har aldri sydd med sånt kantbånd før, men synes det ble veldig fint. :) Glidelåsen derimot, krongla jeg noe helt vanvittig med. Herlighet, jeg var glad ikke alle dere flinke syersker der ute så meg da! Tre ganger prøvde jeg å få den rett, siste gangen jeg prøvde ble den faktisk feil vei! Herregud, så flaut! Jeg ga opp da, og tenkte som så at den nå hvertfall er barnesikker! Hehe! Jeg tror jeg enten må være stokk dum, eller så er det en teknikk der jeg ikke helt har forstått. Vil gjerne se en DIY hvis noen gidder! ;)

Neste sømprosjekt på tapetet er puter av bartestoffet mitt. Gleder meg skikkelig, og krysser fingrene for at glidelåsen blir riktig vei denne gangen!

I made this baby bedspread yesterday. I struggled a lot with the zipper, but I got pretty pleased in the end. I´ve designed one of the fabrics myself, it´s fun to make things from scratch! :)

20 kommentarer:

  1. Hehe - supert med barnesikker glidelås da! :) Kjempefint med sånn kantbånd! Har sett en tutorial på skjult glidelås, fant den igjen her:
    http://supersnella.blogspot.com/2011/05/diy-skjult-glidelas.html
    Du er nok absolutt ikke alene om å knote med glidelåser! Lykke til med puta!

    SvarSlett
  2. Knallfint!! Så fint med den oransje kontrasten. Glidelås er ikke lett, men noen fortalte meg at øving gjør mester. Har ikke fått øvd så mye i det siste, da... Lykke til med putesying - gler meg til å se.
    Klem

    SvarSlett
  3. Supersnella har diy på glidelås. etter jeg så den er glidelås-skrekken min borte! :) Sengetøyet ble dødslekkert hvertfall! ELSKER ELSKER ELSKER stoffet!

    Her er link til innlegget :)
    http://supersnella.blogspot.com/2011/05/diy-skjult-glidelas.html

    SvarSlett
  4. Ja altså, det er du som har laget det stoffet?!? Ikke sant? Designet det? Selger du? Det var så lekkert!!

    SvarSlett
  5. så koselig at de over linker til meg da :) Jeg er absolutt ingen glidelåsekspert, men metoden jeg kom over, er veldig enkel! Verdt å prøve.

    Sengetøyet var bare dødskult!! Sånt har jeg også lyst på til barna mine ;) Selger du det stoffet noen plass?? Så tøfft!

    Ha en herlig onsdag!
    klem

    SvarSlett
  6. Jeg har akkurat sydd en pute med både bisebånd og glidelås. Jeg fant ut at denne metoden var lettest når jeg skulle kombinere dette: http://www.stoffogstil.no/~/media/Images/Gratis_download/pdf/aug10_usynlig_lynlas_no.ashx?db=master.
    Kult stoff!

    SvarSlett
  7. så fint med den kanten! Jeg fant akkurat dette innlegget men har ikke testet det ut. http://primrose-hanne.blogspot.com/2011/05/hvordan-sy-i-glidelas-tutorial-diy.html
    Jeg fant akkurat ut at symaskinen har en egen glidelåsfot, så SÅ grønn er jeg, lissom.

    SvarSlett
  8. Kjempefint! Elsker stoffene dine :-) Går det an å kjøpe de på epla?

    SvarSlett
  9. Så utrolig fint sengetøy, bare supertøfft.
    *Cecilie*

    SvarSlett
  10. Nyyyydelig fint!! Digger den oransje kanten! :D

    SvarSlett
  11. Kjempekult ble det :-) De glidelåsene kan være noe herk. Spesielt vanskelig å få det pent i "hjørnene" syns jeg...skal også sjekke ut noen av linkene over her, for trenger litt "tutorial" jeg også.

    Ha en fin kveld! Klem fra Mollie

    SvarSlett
  12. Veldig fint. Fikk lyst å prøve sånn kant. Ikke dristet meg ut på glidelås ennå. Men svigermor sier hun alltid trokler glidelåsen på først, med en tråd i sterk farge. Så trekker hun den ut etter søm med maskin. Høres smart ut.
    Fin laghelg til deg!

    SvarSlett
  13. stilig! Likte den knallorange glidelåsen sammen med svart og hvitt/mønsteret! Ingen syerske sier du.. hva gjør vel det når resultatet blir så bra som dette ;) Peronlig stil og hjemmelagede ting er mye kulere enn masse nye ting som blir kjøpt inn.
    Klem ;)

    SvarSlett
  14. Hehe! Det kjente jeg meg igjen i - knoting med glidelås! Det er en av grunnene til at jeg oftest syr VELDIG enkle ting. Ellers blir det bare knot!

    Men det ble kjempefint! Så flink du er! Håper dere har det bra!

    SvarSlett
  15. Knallfint - flink er du! Digga den oransje kanten!

    Klem

    SvarSlett