søndag 19. juni 2011

Klesstil.

klesstil2

klesstil3

klesstil4

klesstil

Jeg har egentlig aldri vært så opptatt av mote. Jeg aner ikke så mye om hva som er inn eller ut, og bryr meg ikke så mye om dyre merker og sånne ting. Likevel tror jeg at jeg har min egen stil, selv om den ofte er gjemt og glemt i hverdagen med små barn. Jeg har alltid vært glad i sminke, særlig sotede øyne, og synes det er veldig stas når jeg får lov å pynte meg litt. Jeg har vel en slags blanding av 80talls, rock og en dæsj hiphop i klesstilen min, og digger butikker som Monki, Urban Outfitters og Urban. Det beste av alt er at klær og accesoirer gjør seg veldig godt på bilder! Bildene over er litt nye og noen gamle fra ifjor. Litt gjenbruk altså, men jeg elsker fargekombinasjonene! Jeg gleder meg til å gå ned mer i vekt, hittil har jeg hatt en hel liten Isak i vektnedgang, og da er det moro å spandere på seg litt nye klær. Jeg er ikke så flink til det ellers, er jo så mye fine klær til gutta som blir med hjem istedet. ;) Har du din egen klesstil? Hvorfor trives du med akkurat den stilen og hva gjør at den er nettopp DEG? Jeg vil gjerne høre!

I´m not reaally a fashion junkie, but I like to believe that I got my own style. The best thing about clothes and accessories is that they´re usually very fun to photograph! I love the color combinations in these photos!

2 kommentarer:

  1. Herlige farger i bildene dine! Jeg er stilforvirret - er superglad i å bruke mye farger, men trives også godt i hvitt, grått, brunt og linfarge. Jeg elsker Conversene mine, men også Swedish Hasbeensene. Forøvrig er jeg AKKURAT like stilforvirret på interiørfronten, og både der og når det kommer til klær har jeg bestemt meg for at jeg ikke trenger å velge - jeg liker å kombinere stilene og kaller det eklektisk. ;)

    SvarSlett
  2. Digger sko'ne og de små bling bling brillene :)

    SvarSlett