tirsdag 7. juni 2011

Syglede.

systue

systue2

systue3

systue4

Det er lenge siden jeg har sydd nå. Jeg har litt sånne interesseperioder, noen ganger syr jeg masse, andre ganger tegner jeg mye, og så bytter jeg på når jeg er lei. I det siste har jeg illustrert veldig mye. Jeg tror jeg har laget bortimot 100 illustrasjoner til dagsrytmekortene de siste dagene, så nå kan man trygt si at jeg har fått litt nok. Tusen takk for alle som har meldt sin interesse for dem, og takk for gode kommentarer! Dere som har sendt mail er altså ikke glemt, jeg måtte bare ta en pust i bakken før jeg får gjort dem ferdig. Jeg sender dem så fort de er klare. :)

Ikke så langt unna her jeg bor åpnet de for ikke så lenge siden en stor Stoff og Stil-butikk. Jeg har ikke turt å dra dit ennå, men idag tok jeg en liten tur innom. Gurimeg! Det var som å komme til himmelen, og jeg kunne nok lett ha svidd av noen hundrelapper der. Det gjorde jeg heldigvis ikke, men jeg fikk i hus det jeg trengte for å få sydd litt med stoffene jeg har designet selv. Nå klør det skikkelig i fingrene, så jeg tror jeg skal starte allerede ikveld! Resultatet kommer nok her på bloggen om ikke så lenge!

Fin uke til dere alle sammen! Dere er fabelaktige!

11 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se hva du og symaskinen din er i gang med:) Og fine stoffer da!! Håper veldig på at du skal selge disse egenproduserte på epla etterhvert...? ;)

  SvarSlett
 2. Så spennende! Gleder meg til å se hva du skal lage...Ja, stoff og stil er fali det ;) Klæm

  SvarSlett
 3. Åh, kjenner at jeg begynner å få kløe i symaskinfoten og fingrene jeg også. Tror jeg må ta meg en Stoff og Stil-tur snart.
  Gleder meg til å se hva du lager, vennen.

  SvarSlett
 4. Spennende å se hva du skal sy :) Stoff og stil er bare så digg å besøke ! Heldig du som har en ved deg , jeg må dra 1 time med bil .

  Klæm fra Janne
  som syns du tar så kule bilder :)

  SvarSlett
 5. wow de herlige stoffene! Har du designet dem, eller er de fra stoff og stil? Vil ha. Spesielt barter og geometri.

  SvarSlett
 6. slik er jeg også, periodesyer!!
  så når jeg setter igang er jeg ikke til å stoppe!
  stoff og stil er HIMMEL!
  kos deg;-)

  SvarSlett
 7. Så utrolig flink og kreativ du er!!
  Blir SÅ imponert :D
  De kortene under var megakule.

  Ha en finfin kveld!

  -Amalie

  SvarSlett
 8. Kjempespennende!!! Gleder meg til å se resultatet :)

  SvarSlett
 9. wow, kan man få kjøpe tekstil av deg da? eller selger du et sted? liker liker. og nå må jeg kanskje bestille fra stoff og stil igjen. akkurat mottatt pakke jo... men så ikke det der grafiske . håper det er på nett også.

  SvarSlett
 10. Jeg må spørre som de andre her! Selger du stoffene dine? evnt åpen for å selge dem?
  Elsker virkelig det te-kanne stoffet! *dåhne*

  SvarSlett
 11. Hei! Vilken fin blogg du har!! Här kommer jag hänga vareviga dag: ;) Superfin babyfilt! Du är verkligen inspirerande.

  //Hilsen fra Helena

  SvarSlett