lørdag 18. juni 2011

På trykk!

patrykk2

patrykk

Hjemmet vårt er på trykk i det nyeste nummeret av OBOSbladet! Jeg var på vei hjem en dag da jeg tilfeldigvis leste kommentaren fra Med et lekent sinn om at hun hadde lest om meg! Fikk fart på føttene da, for å si det sånn! En utrolig absurd opplevelse å lese om seg selv på den måten, men guri så stas også! :D For de av dere som ikke er OBOSmedlemmer, så kommer bladet i en digital utgave etterhvert. Roper ut når det skjer, i tilfelle noen vil se! Takk til Kjersti og Jeanette for fin reportasje! :)

Our home is featured in the newest OBOS magazine! I´m very proud, and think it´s a little weird to read about myself in that way at the same time. :)

11 kommentarer:

 1. Så artig :) Ser ut som en fin reportasje !

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har! Kul stil.

  SvarSlett
 3. Kult! Du kommer deg opp og fram i livet. Stå på. Flott stil og sjel i det du lager :) trigger kreativiteten hos mange trur jeg! Ihvertfall min ;)

  SvarSlett
 4. Jeg leste akkurat om deg i dag. Så morsomt å bli litt mer "kjent" med deg og å se mange flotte bilder fra hjemmet deres. Gjenbruk er konge! ;)

  Fin hælg! Klæm

  SvarSlett
 5. Så stas!! Jeg har ikke det da, så du må virkelig si fra når det kommer digitalt! :)

  SvarSlett
 6. Kult!

  Elsker det Mummi-glasset der!!!

  SvarSlett
 7. Oi, så spennende! Jeg håper det dukker opp digitalt, jeg vil nemlig GJERNE se! :D Den tapeten fra ferm living er SÅ lekker! <3

  SvarSlett
 8. Du vil ikke scanne det inn for oss da?
  Jeg ble kjempenysgjerrig!

  SvarSlett
 9. Kjempe bra reportasje! Ble kjempe inspirert! :o)

  SvarSlett
 10. Jeg leste akkurat om deg i dag. Så kult å se mange flotte bilder fra hjemmet deres.
  Klem fra meg

  SvarSlett