søndag 31. oktober 2010

Tenk at...

julestake

julestake2

... det bare er en måned til 1. desember imorgen! Jeg må jo snart hive meg rundt og lage julekalender til gutta! Jeg har planen klar, så det er liksom bare å sette den ut i livet. Jeg skjønner ikke helt hvor tida blir av, ukene blir liksom bare borte, og vips så er helgen der igjen! Jeg gleder meg veldig til jul, så sånn sett er det jo fint at tiden går fort, men jeg har lyst til å virkelig nyte førjulstiden også, og finne på masse koselige ting sammen med familien min! Vi får se om det ikke blir litt pepperkakebaking, julelenkelaging og slik de kommende helgene! Det hadde vært kjempekos!

Igår var vi ute på en liten shopperunde, og da fant jeg denne fine adventsstaken! Det hadde vi ikke fra før, så da kunne jeg kjøpe den med god samvittighet. Jeg tror det blir litt fargerik jul på oss i år. Moro med litt variasjon fra det røde og grønne, selv om vi selvfølgelig må ha litt av det også!

God søndag!

5 kommentarer:

 1. Jul er gøy - eg gler meg som ein liten unge kvart år, og begynner tidleg med å planlegge julegåver og slikt! Likte godt den lyseblå julevarianten, eg! Ser ikkje heilt feil ut!

  Så koseleg å lese meir om deg i posten under her da!

  Ha ein fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Å det var en kuul adventsstake. Hvor fant du den? Og det nydelige dådyret var jo bare helt skjønn!

  SvarSlett
 3. Kremmerhuset! :) Både adventsstaken og dådyret. :)

  Jul er kjempekoselig! Og så stas og begynne tidlig også, så får man kost seg skikkelig med planleggingen! :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin adventstake!

  Oj, gjekk eit lite lys opp for meg der, må begynne på julegavene kjenner eg. Er så deilig å vere ferdig tidlig, slik at ein kan kose seg med alt det andre:)

  Knallfine bilder og blogg du har forresten! Linker deg til eg:)

  SvarSlett
 5. Sikke en fin bambi:) dem ELSKER jeg

  SvarSlett