søndag 3. oktober 2010

Stellerommet.

Det første innlegget jeg skrev her på bloggen var faktisk om stellerommet til Isak. Hvis ikke jeg husker feil var det i februar, lillemann lå trygt inni magen, og jeg var så kry at jeg gjerne ville dele det nyoppussede rommet med noen. Ikke nok med at tapetet fra Ferm-Living er helt fantastisk, men vi hadde i tillegg klart å tapetsere en vegg helt alene, for første gang. :) Så ballet det bare på seg, rett og slett, og jeg begynte å blogge fast. Stellerommet har ikke endret seg så mye siden den gang. Klærne i skuffene har blitt litt større, og søplekassa der inne lukter ikke alltid like duggfrisk, men bortsett fra det ser det ganske likt ut. Jeg hadde likevel lyst til å vise det frem på nytt, for jeg ser meg aldri mett på den fine veggen, de søte boksene fra Blafre, og kombinasjonen mellom lys turkis og mørk gul. Det er og blir en hit her i heimen! Rommet er dessverre utrolig vanskelig å ta fine bilder av, i fullstendig mangel på naturlig dagslys, men dere får ta til takke med det dere får! ;)

Vil forresten si ifra om at jeg har en liten Give-Away gående på Facebook-siden min også, for de som vil ha en ekstra vinnersjans! Det eneste du trenger å gjøre er å invitere vennene dine til siden og så skrive en kommentar under statusen min. Håper mange vil være med, så blir det ekstra spennende!

9 kommentarer:

 1. Et nydelig stellerom! Tipper det har vært mange koselige stunder her med Isak:)

  Gøy med konkurranse!

  SvarSlett
 2. For et utrolig flott rom! Heldige lille Isak :-)

  SvarSlett
 3. Sweet mama, så fint stellerom!Herlig herlig tapet fra Ferm også, den er så utrolig fin synes jeg:)Det må jo til og med være inspirerende å skifte bleier på et sånt stellerom.....
  Fin søndag til deg!

  SvarSlett
 4. For et herlig stellerom og for en herlig blogg!
  Fantastisk! Her kommer jeg igjen ja!
  Har forresten kjøpt lik tapet til å ha på barnerommet jeg også! ;)

  SvarSlett
 5. Den tapeten er min absolutte favoritt!! Bare elsker den :) Og som du sier, så passer den perfekt til turkis! Har laget settekasse til Lillegutt i turkis med den tapeten i noen av hyllene, helt smashing ;)

  SvarSlett
 6. For et fiiint stellerom!! Fekk lyst på både det og baby ;o)

  Kult det forrige innlegget ditt og!! Så stilig å værr litt VIP da :o) Digge dei tingene du lage altså!!! Og kjenne meg igjen at det ikkje e lett å få kommentert hos alle en vil med ein gong liksom, men sånn e det jo bare...

  Og du trenge ikkje bestemma deg med ein gong ka du evt vil vinna nei, tihi :o)
  Det komme nok flærre alternativ ittekvart og tenke eg ;o)

  Ha det så bra så lenge!

  SvarSlett
 7. Ååå..jeg er en sucker for Ferm Living tapetene, og denne er en av favorittene! Så godt det gjorde seg på den veggen:) Sikkert inspirerende for lillegutt også, å ha noe så gøy å se på.

  SvarSlett
 8. nydelig stellerom kunne ønske jeg kunne lagt der å blitt skifta bleie på. tenner på bleie og brukte bleier er rundt i søppla til barnehager å henter å lukter veldig godt :)

  SvarSlett