onsdag 13. oktober 2010

Julestemning.

Det slår aldri feil. Hos meg slår julestemningen -alltid- til i september/oktober. Det er helt rart, og jeg har ofte lurt på hvorfor. Ikke snør det, ikke er det julepynt i vinduene rundt omkring, ikke lukter det granbar eller polkagriser heller. En ting det lukter, derimot, er pepperkaker. Jeg har en sterk mistanke nemlig, om at det er matbutikkene som har skylda for den tidlige julestemningen min. For uansett hvor mye jeg enn er imot at butikkene blir fyllt med julebrus og marsipangriser før sommeren omtrent har sagt takk for seg, så klarer jeg ikke stå imot. Jeg er en skikkelig hund etter gyllen, søt leske og herlige sjokoladekuler med et hint av rom. Når i tillegg KK har gitt ut et julespesial med bilder fra noen av mine favorittbloggeres fine hjem, så må man jo nesten bare gi seg hen. Eller hva synes dere?

5 kommentarer:

 1. Ja jeg har også fått en skikkelig kule av julestemning sånn litt for tidlig rundt oktober. Men når tanken om det som skal gjøres dukker opp, pakker jeg vekk stemningen en liten måned til og setter meg i sofaen med en kopp kaffe heller:)

  SvarSlett
 2. Tjaa..er litt uenig jeg..Kjenner jeg blir trassig hver september/oktober når kakemenn og pepperkaker bombaderes fra butikkene;)
  Tviiiholder på sommeren, på sommerblomstene og + gradene..Men kos deg med KK du, så får kanskje jeg låne det 1.desember;))

  SvarSlett
 3. Kjøpte en boks pepperkaker uten melk til Filip igår ;)

  SvarSlett
 4. Hihi, det gjorde jeg også idag. :) Da blir han glad!

  Klart du kan få låne KK´et mitt, Møbelpøbel. Hvis det fortsatt henger sammen til 1. desember. ;)

  Og Svimelaura, jeg er så enig.. Er en grunn til at julestemningen som regel forsvinner når det verste stresset setter inn. ;)

  SvarSlett
 5. Julestemningen smeller raskt til her også, selv om jeg er langt unna byens tidlige mas. La den komme da vel? Sett deg ned iblant og nyt juleblader, tips og råd, og la den komme. Det gjør da vel ingenting? Jeg handler faktisk julegaver hele året jeg. Kjøper ting og tang jeg synes er fint, og legger det i en stor boks på vent. :)

  SvarSlett