søndag 3. oktober 2010

"VIP" på Teknisk Museum.

Idag har gutta boys, Sheneligansmannen og jeg vært på Teknisk Museum. Det har liksom blitt vår greie, og vi hadde absolutt trengt et sesongkort hvis det fantes. Et museum med tog, fly, biler og et hundretalls knapper det er LOV å trykke på, kan det bli bedre? I tillegg er det så utrolig mye retrosnadder å se på der! Denne gangen hadde vi i tillegg til å ha det gøy, et litt annerledes og veldig spennende ærend. Vi hadde nemlig fått lov til å ta fotografere en av våre plakater i autentisk interiør fra gode, gamle dager. Tusen takk til Teknisk Museum som var så greie og lot oss få lov! Det ble en del underlige blikk fra forbipasserende og røde kinn fra min side ettersom vi måtte krysse en sperring eller to, men det var samtidig veldig moro! Vi følte jo oss litt viktige der vi slentret bort til resepsjonen for å formidle at vi var der for å fotografere til en utstilling. Nei, forresten, VÅR utstilling! Knisfnis.

Da vi kom hjem og overførte bildene til macen, var det med litt hjerteklapp. Tenk om alle var helt rare? Ufokuserte og knallgule? Jeg er fremdeles ikke allverdens til fotograf, men det var heldigvis ikke så ille som fryktet. Planen er å slenge på litt skrift og informasjon og sånt, og etterhvert pryde alle lyktestolper i nærmiljøet med plakatene våre. Det blir spennende å se hvordan de ender opp. En ting er sikkert, de kommer helt sikkert til å dukke opp her på bloggen så fort de er ferdige.

Selve plakaten på bildene er et samarbeidsprosjekt mellom meg og min kjære, og forestiller en dinosaur ettersom utstillingen vår kommer til å hete Alfabetasaurus. :)

Helt til slutt vil jeg så gjerne takke for alle koselige kommentarer jeg får her på bloggen! Dere er så søte alle sammen! Jeg beklager hvis jeg noen dager ikke får kommentert tilbake, dere skal vite at jeg setter pris på, og leser hver og en med stor takknemlighet! :)

Ha en fortsatt fin helg, alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Helt herlig !! Plakaten var superfin ;) Jeg likte så godt miljøet rundt dette bildet også ;) Alltid hyggelig å komme inn her :)
  Ønsker dere lykke til med utstillingen ! :)

  Ha en fin søndag :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 2. Så tøft! Helt riktige omgivelser å reklamefotografere i. Det gir et spennende uttrykk. :)
  Hmm.. Tror faktisk jeg ville strukket den enda lenger om du skal ha flere plakater. Tatt med noen ut i skogen, noen til en fabrikk osv. Virkelig lagd en serie med kontraster.
  Herlig motiv på plakaten du har her. Digger ansiktsutrykket! :)

  SvarSlett