torsdag 28. oktober 2010

Se hva jeg fant!

sehvajegfant2

sehvajegfant

sehvajegfant3

Idag var det Grünerløkka som stod for tur for plakatopphengingsmafiaen. Vi trålte butikkene i Markveien og spurte pent om å få lov til å henge opp plakater i diverse butikker. Denne gata er som mange kanskje vet en drøm for kreative sjeler. Jeg klarte utrolig nok å komme tomhendt ut fra Sprell, ikke i mangel på ting å kjøpe, men med et løfte til meg selv om at jeg skal prøve å vente til nærmere jul. Julegavelista blir nok lang, for å si det slik. ;)

Da jeg så denne lampa i vinduet til en av de mange bruktbutikkene som ligger på rekke og rad, derimot, kunne jeg ikke dy meg. Ikke var den så dyr heller. Med meg fikk jeg også et stort stykke lekkert gardinstoff og en helt herlig sovepose/teppe i fantastiske orangetoner! Lykke! Lampa har tatt plass på eldstemann sitt rom foreløpig, men egentlig er den tiltenkt vårt soverom så fort jeg får malt og fiksa litt der inne.

Ellers er jeg så heldig at jeg har fått hele FIRE (!) awarder i det siste! Jeg er rett og slett målløs og veldig, veldig beæret. Jeg kan ikke si nok hvor utrolig koselig jeg synes det er at dere liker bloggen min! Awardene skal få masse oppmerksomhet i kommende innlegg, det er spesielt en av dem jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har sendt videre ennå. Jeg har litt planer rundt den nemlig, som tar litt tid å fikse, men det kommer, jeg lover! :)

Ha en superfin kveld, alle sammen!

14 kommentarer:

 1. Den lampa var rett og slett veeeldig kul! Og ikke minst den gule telefonen da! Og tallerkenhylla i bakgrunnen! Og og og... de stoffene! Du og du! I like it a lot! :D

  SvarSlett
 2. Fiin lampe :D og teppe
  ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 3. Å heldig var du, for en utrolig FLOTT lampe!!! Jeg likte ALT det andre også jeg :-)

  SvarSlett
 4. Kul lampe! Lilla og gult er jo en herlig fargekombinasjon!

  SvarSlett
 5. Å du! Det var ein herleg miks! Gult og lilla er bare så rett! Kos deg med award'ane dine - du har ein fin blogg som inspirerer!

  Fin kveld videre til deg!

  SvarSlett
 6. Stilig lampe:) Vi hadde flere slike i mitt barndomshjem! Synd de er borte vekk... Våre var grønne og brune.

  Gult og lilla er så fint sammen synes jeg! Kanskje fordi det er komplimentært?? Til størstejentas første barnerom var alt lilla og gult. Knallgult gulv, lysegule vegger og lilla seng... jeg malte til svetten rant. Hun er fremdeles glad i gult. Nå er rommet mye lysere. Hvite vegger og en isblå vegg med hvite og gule møbler:)

  God kommende helg til deg fra meg:)

  SvarSlett
 7. oooooi!! Så masse fint!!! Kunne tenkt meg alt jeg:-) Nå må du se på bloggen min: http://gulhverdag.blogspot.com/2010/10/jeg-vant-jeg-vant.html Bilder av plakaten jeg vant:-)

  SvarSlett
 8. Oh my for en fantastisk lampe! Løkka er jo et mekka blitt, for oss med sans for retro og resirk :-)

  SvarSlett
 9. For en fin gul og lilla krok!! Så mange fine ting, og lampa var kjempekul:)

  SvarSlett
 10. Guri malla :) Så spreke farger ! Jeg har ikke tenkt på lilla og gult sammen NYDELIG !!Den lampa var rå :)

  Ønsker deg en fin helg :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 11. Åhh, råfin lampe! Og digger fargekomboene på alt :)

  SvarSlett