lørdag 26. februar 2011

Nytt år, nye muligheter.

lappeteppeferdig

Hjemmet vårt er i stadig forandring. Når et prosjekt er ferdig, er jeg allerede godt igang med neste. I takt med at soverommene våre nå skal få en skikkelig make-over, tenkte jeg at bloggen også skulle få det. Det nye designet er en liten forsmak på det nye og spennende vi driver med. Det går litt trått om dagen, det er så mye annet som har tatt opp tiden og energien min, men snart kan jeg forhåpentligvis dele litt av det til omverdenen. (Planen er forresten at det skal komme en ny bakgrunn her også, men bloggen er ikke helt samarbeidsvillig idag.)

Er det ikke forresten deilig å bli ferdig med prosjekter som har ligget halvferdige en stund? Lappeteppet jeg har sydd til stua lå ikke halvferdig så veldig lenge, heldigvis, men godt var det å bli ferdig lell. Litt skakt og rart som vanlig, men jeg liker miksen av nye Ikea-stoffer og gammel retro.

Ha en fin helg, alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Kjempehærlig header! :) Jeg får besøk av noen som er litt mer datakyndig enn meg i morgen og håper endelig på å få opp noe på toppen jeg også ;)

  Vet ikke om det bare er meg, men jeg sleit skikkelig med å lese den nye skrifttypen. Den svømte bare foran øynene mine...du får se om du får flere tilbakemeldinger på det.

  Fin hælg! :) Klæm

  SvarSlett
 2. Ok, ser at du eksperimenterer ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, ja! Ikke lett å finne passende skrifttyper, men blir nok en enkel en ja! :D

  SvarSlett
 4. Så fint teppe du har sydd!!! Kjempekult med miksen av stoffer!! Bare lurer litt på hvordan du kanter teppene dine... Vrangsyr du eller kanter du?

  SvarSlett
 5. Så spennede da :) Tøft det teppet ditt også!

  God helg til deg og dine!
  -Amalie

  SvarSlett
 6. fin makeover!
  så likte jeg teppet med sort/hvit
  blandet med retro. så tøft!

  SvarSlett
 7. Liker nye bloggdesignet :)

  SvarSlett
 8. Så fint teppe du har laget! Var en veldig fin miks av farger :-)

  SvarSlett