mandag 7. februar 2011

Bloggtørke og flink forlovede.

filip3

Jeg merker jeg har hatt skikkelig bloggtørke de siste dagene, og grunnen til det heter Wii Fit. Ettersom vi har satt bryllupsdatoen, har jeg virkelig blitt hekta på treninga. Jeg jogger, skater, flakser og bokser meg gjennom kveldene. Svetten renner, og jeg blir andpusten som fy, men gud så gøy det er! Idag fikk jeg faktisk spørsmål fra Wii´en min om ikke det var på tide med en dags hvile. Pføyt, sier man til slikt! Her skal det trimmes!

Ettersom jeg ikke har fått knipset noen nye bilder de siste dagene, tenke jeg det var en gylden mulighet til å vise frem noe fint min kjære laget da vi flyttet inn i leiligheten vår. Han er nemlig en utrolig flink graffitikunstner, og var ikke treg da jeg spurte om ikke han kunne male en piece på rommet til eldstemann. Piecen er ikke der lenger nå, av diverse praktiske grunner, men den er foreviget i en rekke bilder. Kan tenke meg gullet vårt kommer til å like å ha dem i albumet sitt når han blir større! :) Piecen inneholder en rekke ting som gutten vår var spesielt glad i den gangen. Han var nettopp rundet et år og elsket sauer og musikk. Hvis dette gir mersmak må dere stikke innom bloggen til min kjære, den finner du her.

Vil forresten takke for alle de ufattelig koselige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Dere er så utrolig søte!

Ha en superfin uke, alle sammen!


This awesome graffiti piece my finacé made when we moved into our appartement two years ago. It was custom made for Filip who had just turned one year old. At the time he loved sheep and music. :) I bet he will love showing these pictures to his friends when he gets older.

8 kommentarer:

 1. Så kult ! Digger det ville blikket på den sauen ;) Gratulerer med ring på fingeren :)

  Ha en koselig dag i morgen
  Klemmer fra Janne :)

  SvarSlett
 2. Så stiligt og rett og slett dritfint!
  Flinke mannen sin det!

  Og snart ekstemann ser eg. At eg kunne gå glipp av det da! Og så romantisk :o)

  Gratulera sååååå masse!!!!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Superkult :D
  Du har jammen en flink mann!

  Kos deg med treningen
  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 4. Har dere satt dato?? og så har du ikke fortalt det til meg!

  Pia

  SvarSlett
 5. Holy crap, så kult, så flink han er!!

  SvarSlett
 6. Så flink mann du har :)

  Og så gøy at du har blitt hekta på denne treningsformen! Jeg kjøpte meg Playstation og dansematte for noen år tilbake, og ble kjempehekta! Skal ta den fram snart, for det nærmer seg bryllup her også (som gjester).

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Inmari kult! Rett og slett! Han er tydeligvis flink! *smiler*

  Gratulerer med forlovelsen og dato! Gleder dere tenker jeg*Smiler*

  Jeg har drevet med litt dekor-design til bryllup de siste årene, om det er av interesse...*smil*men du er jo en skikkelig kreativ sjel selv igrunn!

  Kjempe lyst til å kjøpe wii fit selv jeg nå merker jeg...sa akkurat til samboeren at jeg ønsker meg det til bursdagen i mars...Høres jo både effektivt og morro ut!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Hææærli vegg!!!!!!!! Ingenting e bedre enn hand-mekka!!

  SvarSlett