mandag 14. februar 2011

Alle hjerters dag! :)

post3

post2

post

post4

Merkedager på rekke og rad. På lørdag hadde vi 2årsdag, igår var det morsdag, og idag gleder alle hjerter seg. Vi har ikke vært så flinke til å feire slike dager så veldig, tida løper liksom fra oss, og vips så er dagen der og vi sitter igjen med skjegget fullt av postkasser. Jeg har litt dårlig samvittighet for det. Jeg skulle så gjerne disket opp med både det ene og det andre. Jeg trøster meg med tanken på at vi stort sett er ganske flinke til å fortelle og vise hverandre at vi er glade i hverandre ellers også. Det teller jo mest av alt!

Siden vi ikke har fått fikset og ordnet så mye selv, passet det hvertfall utrolig bra at jeg fikk hentet to fantastiske pakker på posten idag. Den ene var fra evig herlige Sissel bak bloggen Lille Hottentott. Vi har hatt byttehandel før, og denne gangen byttet jeg til meg en meter av denne überskjønne tapeten fra Ferm Living/Darling Clementine. Gale Sissel hadde også lagt med en pærerangle, og søte sukkertøy til oss! Tusen takk, søte du! Det var da altfor mye! (Må ærlig innrømme jeg ble mektig rørt da jeg åpnet den!)

I den andre pakken fant jeg masse fine kopper, skjeer og en kjempesøt stekespade fra Rice! Det var premien i give-awayen til Tove bak bloggen Lykke og lykkeliten, og som også driver den flotte butikken Nettpynt. Man kan gå seg vill der inne i alt det fine hun selger, og jeg var altså heldig vinner av en overraskelsespakke fra Rice! Jeg pleier veldig sjeldent å vinne, så jeg holdt jo på å ramle av stolen når jeg fikk vite det! Tusen takk til deg også, koppene har allerede blitt brukt! :)

Jeg har sagt det mange ganger før, og sier det igjen: Aldri hadde jeg trodd jeg skulle bli kjent med så mange flotte damer som finnes der ute i Blogglandia! Dere inspirerer meg, rører meg og gir meg mye glede hver eneste dag! Kos dere masse og nyt resten av hjertedagen!


Happy valentinesday, everybody! I received two incredible packages in the mail today, containing all the beautiful things above!

9 kommentarer:

 1. Hei.

  For et fantastisk fargerik og deilig innlegg. Nydelige rice ting, heldige du som vant giwe away.

  Ikke så lenge siden jeg fant bloggen din, den er super fin.

  Ha en flott hjertedag du også.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Oi - ikkje verst å hente to pakkar på ein dag! Eg henta èin pakke idag, og var superfornøyd med det..;-) Fine ting du har fått, den tapeten spesielt - knallfin! Kva med å lage små dokker på "pinne" til et lite dukketeater?

  Ha ein fin valentinsdag du òg, det som er igjen av den:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fine pakker å få i posten :) Selv fikk jeg en fra Sissel med tapet i forrige uke :)

  SvarSlett
 4. Må være kjekt å få slike pakker i posten. Den tapeten er bare herlig! Herlige fargerike bilder fra din kant igjen. Liker!

  SvarSlett
 5. Du fikk akkuart som fortjent! Jeg mener, rett skal være rett! Kan ikke bytte en meter tapet til 80 kr i en plakat til 150 kr! Ærlig talt:) Det virker som du har hatt noen fine dager:) I morra skal jeg hente pakken min og jeg gleder meg! Tusen takk for søte ord, det varmer:)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 6. Jeg er så GLAD for at DU er her!! ♥ ♥

  SvarSlett
 7. Ååååååååååååhhh heeeiii heeeeiiii fargerike elskverdige blogg!!!

  SvarSlett
 8. Fine fine bilder.
  Håper dere har hatt koselige feiringer.
  Klem

  SvarSlett
 9. jag hittade just hit via Babyramen. Åh så mycket fina bilder och vilken härlig stämning i din blogg! Hit kommer jag gärna tillbaka!
  /Ylva

  SvarSlett