mandag 23. april 2012

Fiiin dag!

ballerina

Noen dager er fantastisk fine fra morgen til kveld. Idag er en sånn dag! Idag føles det ut som alt gikk riktig vei, og det er så herlig! Nå sitter jeg i favorittkosebuksa, med bena trukket oppunder meg i sofaen. Snart skal jeg steke meg noen deilige rundstykker, kanskje koke en kopp kakao og bare nyte kvelden med god samvittighet.


Så hva er det som har gjort dagen så god? Jo, nå skal dere høre! Dagen startet nemlig med litt nerver. Jeg er et av de menneskene som kan bli ganske så nervøs og idag skulle jeg på hele to møter. Det første møtet var angående et kundeoppdrag. Det andre var angående videre utdanning. Og så fint det gikk! Jeg hadde ikke trengt å være nervøs i det hele tatt, for begge møtene gikk bra, og damene jeg snakket med var kjempehyggelige alle sammen! Så nå gleder jeg meg til å ta fatt på et nytt, spennende oppdrag, og jeg kan også gledelig fortelle at jeg skal gå på grafisk design 2. år til neste år! :) Det gleder jeg meg utrolig mye til!


Så da var det bare å senke skuldrene og prøve å ikke smile for mye på bussen hjem. Jeg hentet guttene mine i barnehagen, og etterpå reiste eldstemann og jeg i butikken og kjøpte ny sykkel. Minstemann fikk ny hjelm, så da kunne begge to teste syklene sine før vi spiste rosa pannekaker til middag. En fantastisk fin dag for både store og små! :)


Har dere hatt en fin mandag? :)

3 kommentarer:

 1. Det er så deilig når slike dager kommer! :) Flott alt ordnet seg, og rosa pannekaker?? :P herlig!! Nyt kvelden!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nå sitter jeg bare og smiler og gleder meg på dine vegne, for en herlig dag:)
  Og rosa pannekaker hørtes spennende ut, lurer på om jeg hadde fått A til å spise...

  Nyt kvelden, håper den gode følelsen vare lenge!
  Varm klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 3. Deilig og fin tekst! Håper resten av uka også blir slik:)

  SvarSlett