tirsdag 1. november 2011

Eplas Jul

eplasjul

Mange av dere har kanskje allerede fått med dere at Eplas julebok endelig er i salg! I den kan dere finne min oppskrift på julemuffins og egendesignede muffinsformer. Lilleplutt med ansiktet fullt av mel er også med! Jeg merker jeg får skikkelig god julestemning i hele kroppen når jeg leser i boka, og er utrolig glad for at jeg kunne bidra litt! Den er proppfull av inspirasjon og skaperglede, og det var morsomt å se at mange av mine favorittbloggere også har bidratt! Boken kan kjøpes i de fleste dagligvareforretninger og kiosker, og selvfølgelig også på Epla. :)

Jeg har fått tilbakemelding på at noen ønsker en trinn for trinn guide til muffinsformene, så hvis jeg får tid den nærmeste tiden skal jeg bake litt og legge ut en liten DIY her på bloggen! :)

My youngest son and I have contributed to Eplas Christmasbook! The book is filled with lovely christmas spirit and DIY´s. Love it!

2 kommentarer:

  1. Den boken MÅ jeg ha! :) Og vil gjerne ha steg-for-steg guide :)

    SvarSlett
  2. Jeg har sett det flotte bidraget ditt til boka!! Herlig :) JA til trinn for trinn!!

    Jeg tok bildene for Kari Anne Marstein, som også er i boka, med julekuler..så har på en måte bidratt litt i boka selv ;)

    Klemmer fra Stine

    SvarSlett