søndag 3. juli 2011

Min dag.

dags1

dags3

dags2

dags5

dags4

Tenkte å vise noen måter man kan bruke dagsrytmekortene på. Jeg har kjøpt borrelås med lim på baksiden i hobbyforretning og klippet den ene rullen i små biter. Disse små bitene festes bak på kortene, mens den andre rullen festes på f.eks en skapdør eller på veggen. Man kan også feste den på en treplate eller lignende hvis man vil ha en litt mer mobil løsning. På denne måten er det enkelt å gå gjennom dagen sammen med barna, og kortene kan henge oppe hele dagen slik at de er lett synlige. En annen løsning er å lage et hull i det ene hjørnet på kortene og så tre dem i riktig rekkefølge på en stor nøkkelring. Slike ringer selger de blant annet på Jernia. Da blir kortene som en liten bok, og den kan lett medbringes. :) Jeg bruker begge løsningene.

Det er mange som har skrevet mail om disse kortene, og det synes jeg er kjempekoselig! Det er fremdeles mulig å få pdf´en tilsendt, så ikke nøl med å si ifra dersom du trenger/vil ha slike kort! Hvis man ikke vil bruke dem til dagsrytmekort, har jeg fått tips om at de også passer fint til Memoryspill. ;)

Hvis dere liker noen av motivene på kortene, skal dere ikke se bort ifra at det kommer plakater (og forhåpentligvis tekstiler) også etterhvert med dem på!

I recently made these cards that shows our daily rhythm. These pictures show some solutions in which way they can be used. They can also be used for a Memory Game, or maybe a nice way to learn Norwegian! ;) I give away the pdf-file for free. Just send me an e-mail, and I´ll send it over.

17 kommentarer:

 1. Hei

  For noen nydelige illustrasjoner. Vi bruker mye bildekort i dagstavler og handlingskjeder, og det er en flott måte å få oversikt over dagen. Takk for tipset om nøkkelringene på Jernia, jeg har lett etter slike.

  Så snill du er som gir bort disse, jeg sender en mail:)
  Hanne

  SvarSlett
 2. så smart!! har ei på 2. kanskje sånne kort hadde vært noe=) i det siste har hun begynt å lure på hva vi skal nå, osv...lurt lurt lurt

  SvarSlett
 3. Hadde egentlig tenkt borrelås metoden, men jeg liker ringen og ... hmmm ...

  Fine er de uansett. Foreløpig ligger mine i en lynlåspose. Funker det og ;-)

  SvarSlett
 4. Synes du har så fint formspråk! Liker de tingene du lager kjempegodt! Gir du virkelig bort pdf med disse? Wow.
  Kjempefine.

  SvarSlett
 5. Nydelige illustrasjoner! <3 Det var lurt å bruke dem som memory! :D Jeg har ikke tenkt på at man kan lage sin egen memory, det var jo et veldig godt tips. :) Plutselig kjente jeg at jeg må vurdere lamineringsmaskin, hihihi!

  SvarSlett
 6. Åh så fantastisk snill du er ! Jeg ønsker meg kjempegjerne disse på en pdf!! ;)
  Skal jeg sende mail eller?
  Her er min mail: silham85@hotmail.com

  De er superherlige å jeg elsker illustrasjonene dine! Kjøper garantert stoff om det kommer en vakker dag *HÅPER*

  SvarSlett
 7. Ååå jeg kan ikke huske å ha sett disse før, jeg vil gjerne ha pdf på mail! Så nydelig, disse skal jeg definitivt bruke til mine to små! Er jo så mye lettere å forklare for oss og for de å huske med slike visuelle hjelpemidler! Du er så flink!

  SvarSlett
 8. Glemte å skrive mailen min.. :)
  k.baekkevold (alfakrøll) gmail.com

  SvarSlett
 9. Kjempefine kort! Vil veldig gjerne ha sidan du er så snill å dele:-)

  Og hadde vore GENIALT med slike kort til bruk i skulen!!! (Ein salgsidè!) Eg skal sjølv ha 1. klasse til hausten og laga på mitt svært amatørmessige vis symbol for "arbeids-time", "leiketime", "mat", "uteskule", "friminutt" osv. (Blei ikkje så veldig bra..)
  Slik visualisering er supert både for første klasse og barn med spesielle behov videre oppover i klassene. Kan godt hende at du allereie hadde tenkt på dette, men måtte berre dele det med deg:-)

  Sender deg ein mail med adressa mi eg:-)

  SvarSlett
 10. Så supre illustrasjoner! Her jobbes det med språkstimulering daglig, i og med at minstemann er adoptert. Vil du dele med meg? I så fall er min e-post: elisabeth.rasmus@gmail.com
  Må bare også si at du har en utrolig kreativ blogg :)
  E

  SvarSlett
 11. Utrolig fine kort og illustrasjoner. Vi bruker noe lignende festet med tack it på tavla i skoleundervisningen. Satt opp hver dag med slike kort! Ganske genialt!

  SvarSlett
 12. Vi elsker kortene!!
  Skal få tatt bilder av våre i bruk, en dag.
  Takk for at du lager og deler! Du er en kunstner!

  SvarSlett
 13. Heiii!
  Endelig fant jeg deg igjen! Husker du meg for en stund tilbake igjen siden? Jeg har lett nettet opp og ned etter siden din etter den forsvant fra meg med min gamle pc, klarte aldri helt å stave navnet på bloggen riktig igjen :/ SÅ fint at du fant meg da! Det er utrolig moro og inspirerende å se at bloggen din har blitt mer og mer fantastisk. Hvert eneste innlegg er perfekt! Tusen takk for at du fant meg og for at du deler alt det fine du gjør på din blogg. ♥

  Jeg leste forresten artikkelen i OBOS bladet, koblet ikke at det var deg, men elsket alle detaljene i det fine hjemmet deres, moro!

  SvarSlett
 14. Hei! :)
  Har du fortsatt pdf.en?
  Fantastisk fin blogg du har, nettopp funnet det på det store internettet!

  Min mailadresse er :

  torilgilberg alfakrøll gmail.com

  SvarSlett
 15. Hei
  Kjempeflotte kort!!!
  Er det fortsatt mulig å få pdf-filen? Det skulle jeg veldig gjerne ha:)

  Mvh
  Gro

  SvarSlett
 16. Glemte adressen... gro_hp snabela hotmail.com

  SvarSlett