lørdag 11. september 2010

Loppislørdag.

Idag har minstemann, en venninne og jeg vært på bruktmarked. To faktisk! :) Planen var å gå på loppemarked også, men det rakk vi ikke. Heldigvis er det en dag imorgen også!

Dagens fangst var uansett ikke noe å klage på. Jeg fikk både kjøpt en etterlengtet kaffekanne fra Cathrineholm, en herlig barnestol, noen fine Erik Kold bokser, et gammelt Hjemmet som kan brukes til så mangt og ikke minst verdens kuleste krydderhylle. Sistnevnte trenger en real vask og et strøk maling før den taes bilde av. Gleder meg til å vise dere den!

Håper morgendagen blir like bra! :) Ha en fin kveld, alle sammen!

5 kommentarer:

 1. For noen hærlige lopper. Det er jo så gøy å finne slike skatter!! Og sån stol husker jeg fra da jeg var lita så nå ble jeg skikkelig nostalgisk :) Håper du har ei skikkelig flott helg!!

  Klem fra Torunn

  SvarSlett
 2. Det var da litt av ein fangst!
  Særlig misunnelig på kanna :o)

  Gleder meg te å sjå resten, og ønske deg lykke te i mårå :o)

  SvarSlett
 3. For en fin blogg!

  Herlige lopper - og gode minner når jeg ser kaffekanna. Lykke til med nye funn i morgen! :)

  SvarSlett
 4. Heerlighet så søte ting!!! ÅÅÅ falt pladask for den kannen og den stolen! Loveli!! Her har vi også vært på loppis idag:-) ikke så vakker fangst som deg, men dog litt:-) Har akkurat lagt ut loppeinnlegg... Her blir det loppis i morgen også, da skal pappaen være med så mammaen får lete litt i "fred":-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine kommentarer! Er kjempefornøyd med loppefunnene! :)

  SvarSlett