søndag 12. september 2010

Barnerom del I.

Idag hadde jeg store planer, eller kall det drømmer om du vil, om å lage et langt innlegg over alle de fine tingene jeg fant på loppemarked. Den gang ei - jeg fant ikke stort. Det var kaos fra ende til annen og uhorvelig mye mennesker, og jeg kom bare hjem med et par stoffer jeg fikk for en tjuekroning.

Jaja, det gjorde egentlig ikke så mye, for jeg har fått gjort noe annet gøy idag! Jeg har nemlig satt opp tallerkenhylle på eldstemann sitt rom! Jeg har siklet på tallerkenhylle i evigheter, og endelig var det min tur! Beste av alt var at jeg fikk tak i en smal en som passer ypperlig på barnerommet. Jeg har også fått hengt opp vimplene som har ligget og ventet en god stund, er de ikke fine? :) Imorgen håper jeg å få hengt opp noen bildehyller mens godgutten er i barnehagen. Har så mange fine kort fra Minimega, Blafre og Darling Clementine liggende, som skriker etter å få komme opp og frem!

Krydderhyllen jeg kjøpte igår surrer rundt i tankene mine, og jeg leter etter den optimale plasseringen. Jeg tror den kunne blitt veldig stilig på et barnerom, men så er det litt mangel på plass. Alternativet er over arbeidsplassen vår, der kan den romme kreativt småplukk, perler, fargestifter og sånne ting. Hva tror dere? :) Den er forresten hvit med røde skuffer og så fin at jeg må gå og sniktitte på den flere ganger om dagen. Rar, jeg? Neeeh.

Ha en fin kveld, alle sammen!

12 kommentarer:

 1. ubeskriveli stili da!!!! Du e så utroli flink å kreativ!! *bøye mæ i støve*

  SvarSlett
 2. Wow! Det var et utrolig fint barnerom du! Veldig kule farger, digger det mønsteret på puta fra Ferm Living. Tallerkenhylla var jo litt annerledes og fin i fasongen! Den fuglekassa må jeg si jeg likte spesielt godt. Er det du som har stæsja den opp eller kjøpte du den sånn?

  SvarSlett
 3. Takktakk, begge to! :) Fuglekassa er kjøpt på Panduro. Den var bare vanlig trehvit, så jeg har malt og tapetsert den. Veldig gøy! :)

  SvarSlett
 4. Åå her var det fint du!! knallstilig barnerom:)
  har samme telefonen.. den grå.. og har vurdert å spraye den i en knall farge.. ble jo enda motivert nå da;)
  og den fuglekassen var bare smashing.. erlig kombinasjon av farger og mønstre!

  SvarSlett
 5. Så nydelig rom! Må være en drøm å få lov å vokse opp der! :)

  SvarSlett
 6. Superfint barnerom :) Glad farger ! Nei du er ikke rar ;) Jeg er slik selv ,mye står på vent :)ser og ser Hi hi ;)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 7. Så artig at du vil bli min følger :) KOSELIG !!!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kjempekoselige kommentarer alle sammen! :D Det varmer!

  Skjerstad: Jeg trodde jeg var blitt følger av bloggen din for lenge siden, jeg! Ble jo rent flau når jeg oppdaget at jeg ikke var det!

  SvarSlett
 9. Så utrolig tøft!! Jeg bare digger stilen din :) En sån gul telefon som er på bildene har mi lille også på rommet sitt bare i knall orange. En av favorittlekene hennes siden hun var bitte lita. Og de tåler jo absolutt alt!! Tusen takk for inspirasjonen :) Ønsker deg en kjempeflott kveld videre.

  Klem fra Torunn

  SvarSlett
 10. Så fint det er med tapeten på veggen bak de hvite (sebra?)hyllene. Har du tapetsert veggen og deretter hengt hyllene opp?

  SvarSlett
 11. Hyllene er kjøpt på Søstrene Grene faktisk. :) Like kule, men billigere enn Sebra-hyllene. :) Jeg tegnet bare rundt hyllene, klippet ut tapeten og la dem bak hyllene før jeg skrudde dem inn. Kan hende jeg brukte litt dobbeltsidig tape, det husker jeg ikke helt. :)

  SvarSlett
 12. Smart! Takk for det:)

  SvarSlett