onsdag 2. mai 2012

DRUMROLL!

hjemmeside

Hei folkens! Vet dere hva? Nå er den nye hjemmesiden min oppe og går! Jeg har jobbet på spreng i mange måneder nå, både med design av produkter, fotoknipsing, magasinmekking og hjemmesidelaging. Når man har jobbet så lenge med noe er det virkelig herlig når ting begynner å gå i orden, og nå kan jeg endelig si at én ting begynner å ta form! Det er fremdeles litt småplukk igjen, og sikkert noen barnesykdommer, butikken åpner heller ikke før om en liten stund, men de som vil må gjerne ta en titt likevel! Hjemmesiden finner dere HER! Legg gjerne igjen en liten kommentar om hva dere synes, eller om dere støter på noen problemer underveis. :)


Ha en fin onsdagskveld!


I published my new webpage today, with lots of new products. It's still not completely done, and my shop doesn't open just yet, but you're still allowed to take a look. :)

7 kommentarer:

 1. Å så kult - gratulerer så mye!! Kjemprfin side du har laget! Jeg syns bildene på ovedsiden rullerte bittelitt fort, kunne jgerne tenke meg å se litt lengre på bildene før de skiftet. Gleder meg til å se mer av det du har laget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding. Det skal være i orden nå. :)

   Slett
 2. Kjempeflott Eli!!!
  Veldig stilrent og lett å finne fram!
  Du er superdyktig, masse lykke til med videre lansering.
  Kreativ klem A;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, kjære Annika! :) Det betyr veldig mye! :) Stor klem!

   Slett
 3. Jeg finner ikke EPLA butikken din jeg.... :-(
  Men veldig flott side du har laget!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, butikken har ikke åpnet ennå. :) Jeg sier ifra når den er igang, så følg med. :) Ha en fin dag!

   Slett