lørdag 18. februar 2012

Piratkake og gelétog!

kake2

kake

For en liten stund siden feiret vi 4årsdagen til eldstemann. Tenk at den lille babyen min har blitt hele 4 år! Det måtte feires med brask og bram. Jeg prøvde meg på en sjørøverskute siden Kaptein Sabeltann er den store helten. Jeg skal ikke akkurat skryte på meg å være noen konditor, men hele kaken ble spist opp, og det er vel et godt tegn? :) Jeg fikk noen utrolig fine kakeformer i silikon til jul av den snille mammaen min, og de ble testa ut. De er formet som mange små togvogner, og funket greit på gelé også selv om jeg slet litt med å få dem ut. Synes hvertfall de ble veldig søte! Nå har jeg bakt melkefri sjokoladekake i dem også, som jeg har fryst. Ypperlige små porsjoner til en liten pjokk! :)

1 kommentar:

  1. Hysj på deg!..i sommer blir eldstegutten her 4år også, er da ikke lenge siden han lå i magen min å sparka å nå er det to barn siden (en som blir 2år i sommer og ei som ligger å sparker inni der til sommeren)!
    Rare greier (som han sier selv).

    Du får ha en liten forsinka gratulerer selv også! Du bestemmer fremdeles i 14år til/14år igjen av trassalderen (jeg pleier å si at den starter når de er 2år og varer til de flytter hjemmefra!) ;P

    SvarSlett