fredag 24. februar 2012

Don´t panic - Organize!

skap2

skap

Denne uka hadde jeg store planer. Jeg pleier ofte ha det, merker jeg. Uheldigvis ble lilleplutt syk, og da gikk tiden mest med til sykepleie av liten, febervarm gutt. Vi er så heldige å ha mormor i nærheten, så selv om det ikke ble så allverdens med rydding, fikk jeg hvertfall organisert litt i kjøkkenskapet. Nå har alle tingene sin plass, og boksene er til og med merket med dymomaskina. Kanskje gubben også finner frem fra nå av. ;) Han fikk forresten Dolce Gusto-maskin til jul, og den har blitt flittig brukt. Utrolig bra utvalg av kaffe, kakao og til og med iste! Me gusta! :)

2 kommentarer:

 1. Huff, jeg har ikke i nærheten av det systemet hodet mitt egentlig trenger her i heimen. Jeg blir nesten litt sprø av rot og mangel på systemer, men det er nok ikke bestandig det synes;-) Vi ordnet oss med espressomaskin til jul, og den er vi enormt fornøyd med! Den er verdt hver eneste tusenlapp:-) Håper lillepjokken din er bedre nå!

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Heia kjære du, godt å se deg tilbake:)

  Må få gjort noe i skapene mine jeg også, det begynner så bra og så er det ingen (bortsett fra meg selvfølgelig;-) som husker hvor noe skal stå og så er kaoset fullkomment igjen. Jeg har system i kaoset da om ikke annet:D
  Vi har DG maskin vi også, og selv om A ikke er veldig glad i varme drikker så elsker han Nesquick fra denne maskinen. Sikkert fordi det er litt stilig å lage den selv:)

  Håper det er bra hos dere,
  og at helga blir fiiiin:)
  God klem,
  Hanne

  SvarSlett