tirsdag 8. mars 2011

Roligere dager...

giveaway

Det har vært sol her vi bor de siste dagene. Det er bar bakke flere steder og det renner små elver nedover gatene. Jeg elsker våren, den bringer nytt håp og hvisker løfter om bedre tider i øret mitt. Vintrene er harde her i hus, og den siste uka har vært ekstra tøff. Vi er dessverre godt vant med sykehusbesøk ettersom eldstemann har vært kronisk syk hele livet, men to barn innlagt i løpet av en uke har vært i drøyeste laget, synes jeg. Minstemann ble nemlig også smittet av omgangssyken sist uke, og måtte tilbringe to netter på sykehuset. Eldstemann trengte heldigvis bare en natt, men begge måtte ha sondenæring for å komme seg etter å ha blitt rammet ekstra hardt. De var fryktelig slappe begge to, og klarte ikke holde på hverken vått eller tørt, stakkars. Da gjør det veldig vondt i et bekymret mammahjerte. Nå klamrer vi oss til håpet om at våren er kommet for godt, og at vi har fortjent en rolig periode der barna kan få være nettopp det de er; barn.

Siden ting har roet seg litt ned de to siste dagene har jeg endelig fått trukket vinnerne av give-awayen! Tusen takk for alle de gode ordene, det varmer så inderlig godt! Godt dere alle sammen er en tålmodig gjeng! Det har vært utrolig mange påmeldte, og jeg er overlykkelig over at så mange ville være med! Siden jeg har vært så treg har jeg trukket fire vinnere.

De ble som følger:

- Vera
- Heidi / I´m with Leia
- Rannveig
- Made By Julia

Gratulerer! Send meg adressen deres og plakatønske i en mail til sheneligans@gmail.com, så kommer plakatene snart i posten!

Vil benytte anledningen til å ønske dere alle gratulerer med dagen!


My boys have both spent nights at the hospital the last week, and therefore I haven´t been able to pronounce the winners of the give-away until now. It´s been sunny and warm outside the last couple of days, and we´re looking forward to spring and better times. 

8 kommentarer:

 1. Kjære venn.
  Du har hatt ekstremt travle dager. Har tenkt masse på deg. Det merkes når du ikke er her med dine vakre, vakre innelgg.

  Ta godt vare på deg selv og dine.
  Mange, mange klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. gratulerer til de heldige vinnerne!

  Det høres ut som at dere har hatt en stri tørn.. Sender mange gode tanker din vei! Det er ingenting som er så vondt og så slitsomt som når de små er syke.

  Ønsker dere friske fine dager fremover!
  Klem

  SvarSlett
 3. Stakkars søte små! Håper de kommer seg raskt til hektene igjen. Ikke noe kjekt med syke barn især innleggelse på sykehus. Glad jeg har sluppet det. Her har vesla feber for 4. dag på rad. Ikke noe kjekt det heller, men heldigvis er formen stigende.

  SvarSlett
 4. Uff, det høres ut som dere har hatt en tøff uke! Jeg håper ting roer seg for dere nå, så dere får samlet krefter og kan nyte våren når den kommer (her snør det...).

  Gratulerer til de HELDIGE vinnerne!

  SvarSlett
 5. Gratulerer til vinnerne!

  Huff, stakkars syke små og bekymrede foreldre...har selv vært en del til sykehus nattestid med sønnen min, og det er noe av det verste som fins...
  Så mye engstelse og bekymring som gnager et mammahjerte...
  Ønsker dere rolige og friske dager:)
  Marit

  SvarSlett
 6. Høres ut som om du har hatt det tøft nå. Ønsker deg alt godt og håper dere får lysere tider fremover :-)

  SvarSlett
 7. Masse go bedring t ungan!!! dæm e bra heldi som har dæ som mamma!
  Sjøl har æ ei som ha oppkast her+full av feber no... :(
  For første gang ever ha æ vunne nå! Glæ mæ t å sætt ne å sje over plakatan din :)

  SvarSlett
 8. Fortsatt god bedring til de små! Jeg kan ikke forestille meg hvor fælt det må være å ha begge to innlagt på sykehuset :(

  Sender dere gode tanker + ønsker om en tidlig vår!

  Klem!

  SvarSlett