torsdag 24. mars 2011

Hemmeligheter.

greier2

greier

Det føles spennende å jobbe med nye ting, særlig når de er litt hemmelige i tillegg. Ting tar litt lengre tid enn det vi kunne ønske, det skjer ting på alle fronter i livet vårt nå, føles det som. Heldigvis er det sånn at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves.

I love to work on new things, especially when they´re a little secret. Things are taking a bit longer than we wanted, but if you´re waiting for something good...

14 kommentarer:

 1. Ja hemligheter er veldig godt å ha, når de er av det gode slaget. Her borte hos oss er det også spennende ting på gang om dagen :D Kjenner på gleden og Gleder meg med deg :D

  SvarSlett
 2. Det bartestoffet er genialt :-) Kommer det en liten butikk?

  SvarSlett
 3. Spennende, spennende..Lukter jeg en nettbutikk??!

  SvarSlett
 4. Åååå, dette lover godt!! Vær så snill og si at dere lager fine stoffer!!

  SvarSlett
 5. å guri! Spennande! *følge spent med...*

  SvarSlett
 6. Spennende!! Gleder meg til å se :)

  SvarSlett
 7. Gode hemmeligheter er noe av det beste som finnes :)

  SvarSlett
 8. Åååå så spennende! Er det tekstil? Er det lerret? Gleder meg til å høre mer når ting er klart!

  SvarSlett
 9. Å, så spent på denne hemmeligheten... Men den som venter på noe godt osv?

  SvarSlett
 10. Nå ble jeg nysgjerrig. Og jeg som akkurat har skrevet mitt ørtende innlegg på bloggen om at jeg drømmer om å lage stoffer.. veldig stilig med bartene! Er spent på hva det er du planlegger nå altså..

  SvarSlett
 11. Dette blir spennende og jeg gleder meg til å få vite hva det er. :) Herlige sko minsten har fått seg også. digger sneakers.

  SvarSlett
 12. Det er så artig med hemmeligheter!! "Sprekker" du snart? - håpar det;-) Gler meg til å høyre! Diggar det eg ser at fargar og detaljar - bartestoff..?

  Klem

  SvarSlett
 13. Spændende! Faldt lige over din blog! Og den er da bare for skøn! :D Må hellere melde mig som fast læser, så jeg kan få fortsættelsen på dette indlæg ;o)

  SvarSlett