torsdag 27. mai 2010

Klarer jeg dette mon tro..?

Vel, jeg burde...  Siden jeg er 18 år eldre enn målgruppen det er ment for...


Som dere kanskje skjønner har jeg endelig bestemt meg for at jeg skal lære meg å hekle. Derfor har jeg skaffet meg et lær-deg-å-hekle-sett. Det faktum at et nydelig heklet teppe pryder esken gjorde ikke motivasjonen noe mindre, men skuffelsen var dermed større når jeg skjønte at det må være ment for ekstremt fingernemme 8-åringer. Det var hvertfall ikke ment for verdens mest utålmodige 26-åring, det er sikkert. MEN, jeg skal lære meg det, uansett hvor lang tid og hvor mange ukvemsord det tar. Et slikt teppe i friske farger skal nemlig få ta plass i dukkesengen så fort som mulig, det har jeg bestemt! Så ønsk meg lykke til, og kikk innom jevnlig. Forhåpentligvis kommer det et skryteinnlegg om en stund. ;)

2 kommentarer:

 1. Heisan og god formiddag!
  Jeg er SIKKER på at du vil lære dem heklekoden!!! Og når du først har fått den innunder huden vil du ikke annet en stund. Da jeg lærte med disse bestemorrutene heklet jeg mens jeg så på tv, mens jeg kokte ris, heklet stående, sittende , liggende. Jeg var besatt!
  Tusen takk for awarden du ønsker gi meg. Blir veldig glad for at du kan like bloggen min!!!
  Jeg er sikkert blogglandias kjedeligste, men da jeg startet med bloggingen fant jeg ut at jeg holdt meg litt på utsiden av award-systemet. MÈN.. jeg blir superglad for koselige kommentarer og liker gi det selv. Ble derfor veldig glad for å høre at du liker å svinge innom bloggen min!!!!
  Ha en nydelig solskinnsdag og masse lykke til med heklingen!!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei! Og tusen takk for det! Jeg SKAL lære meg å hekle. Jeg vilvilvil! Skal se om ikke jeg får prøvd meg igjen i løpet av helgen, og så får jeg smøre meg med masse tålmodighet underveis! Kan tenke meg man blir hekta, ja! Kommer nok ikke til å gjøre annet når det først sitter!

  Ha en kjempefin dag! Klem fra meg!

  SvarSlett