lørdag 7. juli 2012

God sommer og en liten oppdatering! :)

instagram_mk

Her er det stille for tiden, men det er bare på bloggen. ;) Idag er første offisielle feriedag for mitt vedkommende. De siste par månedene har mildt sagt vært hektiske, med både innspurt og presentasjon av semesterprosjekt, mappeinnlevering, hjemmeeksamen og to illustrasjonsoppdrag. 


Semesterprosjektet har vi jobbet med ved siden av temaoppgavene i hele vår, så det var både deilig og litt rart å bli ferdig med. Vi hadde en presentasjonsform som vi kaller speeddating, der vi presenterte prosjektet vårt for 5 forskjellige, eksterne "sensorer", og vi skulle komprimere et halvt års arbeid slik at det passet inn i en 5 minutters presentasjon. Det var ganske utfordrende og jeg var veldig nervøs, men det gikk kjempegreit. :) Semesterprosjektet mitt var, som mange vet, serien av papirprodukter som jeg har kalt Mustache Kids. Den består av 4 forskjellige typer papirprodukter, tilleggsprodukter, et inspirasjonsmagasin og promotering i form av webside, blogg, Facebookside og mye mer. 


Mappeinnleveringa var hektisk som alltid, men det er faktisk ganske ålreit å sette sammen temaoppgavene, få orden på prosessen og se illustrasjonene montert på en ordentlig måte. Da blir det liksom så helhetlig og fint. Eksamensoppgaven fikk vi 1.5 time etter vi hadde levert mappene våre, og vi kunne velge mellom to forskjellige oppgaver. Den ene var å lage en reklamekampanje for tran, den andre var å illustrere "Ein motig maur", en novelle av Tarjei Vesaas. Jeg valgte den sistnevnte, og lagde et brettspill for barn med lære/skrive/lesevansker. Jeg kommer til å legge ut bilder av det senere. 


Så da var jeg altså ferdig med illustrasjonsstudiet, og kan kalle meg illustratør på ordentlig. Det er både utrolig gøy, men også litt trist. Jeg kommer til å savne medelevene mine og lærerne mine veldig mye, men siden jeg skal gå grafisk design på samme skole til neste år, ser jeg nok noen av dem i gangene heldigvis! Ukene etter skoleslutt har blitt brukt på et oppdrag for Egmont og et oppdrag for NKF, det har vært veldig spennende og jeg gleder meg til å se resultatet!


Så nå er det altså ferie, og det skal bli ekstra godt å ta ferie nå siden jeg fikk A i standpunkt på illustrasjon, og i tillegg vant Gullspiren for semesterprosjektet mitt! Åå, så gøy det var! Jeg skal prøve å bli litt flinkere med blogginga nå, forhåpentligvis få fart på nettbutikken, og i tillegg være flink til å dokumentere sommeren vår på Instagram. ;) Følg oss da vel, du finner oss under mustache_kids! :)


God sommer, alle sammen! :)

21 kommentarer:

 1. Så kjekt å "se" fra deg:)
  Spent på eksamensoppgaven din, gleder meg til å se (og kanskje den er mulig å få kjøpt en dag?)
  Hektiske dager, og jeg forstår at du må prioritere, skal ta turen innom deg på IG:)

  Alle gode ønsker for sommeren til deg og dine,
  og en varm klem til deg:)

  SvarSlett
 2. Et riktig godt nytt år ønskes deg og dine! Klem fra Ellen.

  SvarSlett
 3. 'The charges resulted from an August 2012 incident when officers from Ontario Police
  Department received an anonymous phone call that a cockfight was
  in progress,' said Deputy District Attorney Debbie Ploghaus, who prosecuted the case.
  This article has been flagged as spam, if you think this is
  an error please contact us. It is their priority to
  ensure that their clients not only receive an official court date if needed, but they
  also make sure all clients are compensated fairly.  Feel free to surf to my page personal injury lawyers toronto canada, http://ireport.cnn.com,

  SvarSlett
 4. Wow!!!!!
  Love this!!!!!!!!

  SvarSlett

 5. This Is Really Useful And Nice Information. ผลบอล
  This are such great articles. ผลบอล This articles can help you to make some new ideas.
  ผลบอล I appreciate for reading my blogs.

  SvarSlett

 6. This are new articles style for you. ผลบอล You can find some new idea on this. ผลบอล It might help you to write or think some new idea.
  ผลบอล Thanks for sharing such a wonderful post.
  ผลบอล I am very glad for reading my articles.

  SvarSlett
 7. It s a very useful page. Thank you. bea9602beaec7bc8db6fe35addeb70cc
  polatli
  yesilyurt
  bozcaada
  boronova
  pinarbasi
  saray
  midyat
  macka
  dalaman

  SvarSlett
 8. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. b3b3f954dd1f2cd77332c55786826159
  numara onay
  sms onay
  website kurma

  SvarSlett
 9. Thank you for your explanation, very good content. 465115a5c215ef8f3d7fad491f550b22
  define dedektörü

  SvarSlett