lørdag 31. mars 2012

Vil du høre en hemmelighet?

hemmeligheter

Det har vært lite blogging de siste månedene, og det er ikke til å stikke under en stol at studiene har en del av skylda der. Jeg studerer som noen av dere vet illustrasjon ved Norges Kreative Fagskole. En utrolig fin skole som jeg trives veldig godt på! :) Jeg er inne i mitt siste semester, og det er både litt fint, og samtidig veldig trist. Hadde jeg fått velge, kunne jeg godt gått der noen år til. Man blir jo aldri utlært i faget mitt, og det er jo litt det som gjør det hele så interessant.

I dette semesteret har vi et stort prosjekt som går parallellt med de andre oppgavene vi har. Det er en selvdreven oppgave som vi har formulert selv. Det er utrolig morsomt å kunne gjøre akkurat det man vil, men også ganske utfordrende. Man skal jo helst ha en plan med det man gjør! Heldigvis hadde jeg det ganske klart for meg hva jeg skulle gjøre, og hadde gått og ruget på idéen veldig lenge.

Og det er slik vi kommer til hemmeligheten. I semesterprosjektet har jeg nemlig valgt å utvikle en serie papirprodukter. Jeg har designet notatbøker, kort, mønsterpapir og mini-kort i første omgang. Disse produktene skal jeg promotere til eventuelle kunder, og promoteringen består blant annet av et stort inspirasjonsmagasin jeg jobber med i dette øyeblikk. Det blir trolig på hvertfall 100 sider, og viser forlengede bruksområder av produktene mine. Jeg håper også at jeg etterhvert får igang en nettside og en webbutikk, og det hele er som dere sikkert skjønner, utrolig gøy! :) Tanken er også å starte eget firma etterhvert, og jeg har til og med vært på etableringskurs! Weee! :)

Jeg gleder meg utrolig mye til å vise dere både produktene og magasinet, så jeg håper dette høres interessant ut, og at produktene faller i smak! Hele semesteroppgaven skal leveres 23. mai, så magasinet blir å finne i en webutgave her på bloggen før den tid!

Så jah, det var hemmeligheten min! Håper dere har en fin helg alle sammen!

14 kommentarer:

 1. Så dyktig du er! - og så spennande!! Gler meg masse til å sjå!

  Klem

  SvarSlett
 2. Gu` så gøy, masse lykke til med spennende prosjekt, klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 3. Oiii! Så utrolig spennende :-) Gleder meg til å se mere. Masse lykke til!! Klem

  SvarSlett
 4. Så spennende! Blir det like fint som plakatene dine og det andre du har laget så blir det knall! Ønsker deg lykke til! :)

  SvarSlett
 5. Flinke du!!! Gleder meg til å se mer! :)

  SvarSlett
 6. så fantastisk gøy!!! gleder meg til å se:)))

  SvarSlett
 7. Så herlig! Det er ingenting som drømmer som oppfylles!

  maya

  SvarSlett
 8. Hvor spændende, vil glæde mig !!

  SvarSlett
 9. så spennende det skal bli å se!

  SvarSlett
 10. Oisann, det hørres gøy og utfordrande ut! Eg glede meg te å følga me! :-) Lykke te!

  SvarSlett
 11. Så utrolig gøy!!!!!

  Jeg gleder meg til å få se, og jeg ønsker deg masse lykke til med tiden fremover.
  Stolt av deg:)

  God klem til deg,
  Hanne:)

  SvarSlett
 12. Oj, såååå spennende!! Håper vi får se litt! Lykke til!!

  SvarSlett
 13. Oi, det høres KJEMPESPENNENDE ut! Jeg leste nå at det ble skole på deg neste år, men du skrinlegger vel ikke helt disse planene uansett? :) Jeg synes det er så kult når folk hopper i det og følger drømmen sin. Heia deg!

  SvarSlett