lørdag 24. september 2011

Herlige leker!

pulltoy3

pulltoy2

pulltoy

En liten bloggepust i bakken etter å ha fresha opp rommet til eldstemann litt! Denne nydelige draleken i tre fikk vi i posten idag. Bartastisk! Etsyfunn, selvfølgelig, og er kjøpt her. De har også en formet som en sky som man bare må elske! Lampen har jeg blogget om før, den er kjøpt i Briggs butikk, og jeg er fremdeles like betatt av den. Freshe dinosaurer i friske farger fra Rice.

I received this pull along toy in the mail today. I found it on Etsy, of course, and love it! The lamp I´ve written about before, but I´m still in love with it. I bought it from Brigg a while ago. The colorful dinosaurs are from Rice.

10 kommentarer:

 1. Bart må jul- man må jo bare like det!! ;)

  Og herlighet- DEN fine tatoveringen i forrige innlegg. OMG!!!! :)

  SvarSlett
 2. Bart må jul!!? Litt vel kryptisk? Bart PÅ jul. Selvsagt...

  SvarSlett
 3. Haha...barteleke?!
  Æ like! :D

  SvarSlett
 4. Haha! Love it! Veldig Magritte ;)

  SvarSlett
 5. Så kule leker!! Den barten var jo bare kulest. Jeg måtte innom å se på de andre lekene de har. Utrolig mye fint!

  Ha en super søndag!

  SvarSlett
 6. Hærrlige dinosaurer. Eller dinosaur-rerusser som sønnen kalte dem før. for å gjøre ordet litt ekstra vanskelig, lissom. Takk for kommentar på nye bloggen min.. Jeg bruker wordpress ja og holder enda på med å knote meg frem og det tar tid foreløbig. :P Stoffet er foreløbig digitaltrykket med alt det medfører, men jeg har funnet sted der det går ann å få trykket på organisk bomull med årntli' trykk. Nedturen er at man må trykke 200 m på rull og prisen blir deretter.. Blir nok en stund til enda ja..:)

  SvarSlett